srijeda, 26. travnja 2023.

Parfemi koje volim ovog proljeća

Kada netko čuje "miris proljeća", sigurno prvo pomisli na cvijeće. I to je sasvim u redu, međutim, ja nisam jedna od onih koji obožavaju klasične i prozračne cvjetne mirise jer me često podsjećaju na osvježivače zraka. U skladu s tim donosim vam neke preporuke koje nisu toliko lagane, ali su idealne za svako prijelazno razdoblje.


miris proljeća



Ako pratite TikTok, YSL Libre jedan je od parfema za koji će mnogi reći da bi ga ostavili među top 3 parfema da se moraju svih ostalih odreći. Vjerujem da je čak velik broj vas isprobao ga, tako da ako vam se svidio, onda sljedeći put svakako isprobajte i Libre Intense inačicu. U pitanju je aromatičan cvjetni fougère miris u kojem u uvodu dominiraju citrusi, a onda polako postaje sve topliji i topliji te dolazimo do vetivera i vanilije. Naravno, tu je i lavanda koja je zajednička i prvoj inačici parfema. Sam flakon ne razlikuje se, ali je boja parfema u Intense inačici značajno tamnija, rekla bih kao gusti med ili ona najslađa vina kada su izborne berbe grožđa.


YSL Libre Intense


Sljedeći parfem na mom popisu vjerojatno će vas iznenaditi jer mnogima je on omiljeni zimski parfem - Crystal Noir Versace. Prije svega, naglasila bih da ga preporučujem isključivo za večer i da ne smijemo zaboraviti da su noćne temperature trenutačno između 5 i 10 stupnjeva i to je meni idealno za ovaj miris. Ovo je orijentalni cvjetni miris koji otvaraju note cvijeta naranče i božura te gardenije. Kasnije se razvijaju mošus, jantar i sandalovina, stoga je upravo zato preporuka da ovaj parfem nosite isključivo navečer kako ne bi bio previše zagušljiv vašoj okolini - čak i ako je vama prikladan kao dnevni miris. 

Versace Crystal Noir dolazi u predivnoj i iznimno elegantnoj ambalaži s velikim, masivnim poklopcem. Zlatna slova na tamnoj bočici daju mu dozu luksuza i profinjenosti te je to doista jedan od onih parfema koje ćete sa zadovoljstvom staviti u prvi red na polici.


Versace Crystal Noir


Šećer na kraju koji zapravo moram spomenuti svakako je popularni Lancome La vie est belle, no o njemu mislim da je već sve rečeno i da gotovo nema žene koja ga nije isprobala!


Koje parfeme vi volite?





*tekst napisan u suradnji s Notinom



Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)