srijeda, 30. ožujka 2022.

Odlični ruževi za usne koje morate probati

 Obožavam ruževe za usne - sjajne, mat, tamne, nude... Zato se ovaj blog i zove Lipstick's blade jer ruževi za usne predmet su mog obožavanja još od djetinjstva kad sam ih krala mami pa sve do odrasle dobi kad se i dalje osjećam čudno ako ne stavim ruž. Imam ih sigurno više od sto, no uvijek se mogu izdvojiti neki favoriti pa vam u nastavku otkrivam svoje preporuke.


top ruževi za usne


Kriteriji za odabir savršenog ruža za usne:

  • postojanost
  • pigmentacija
  • kvaliteta ambalaže
  • tekstura
  • osjećaj na usnama (isušuje li ili je ugodan na usnama)
  • omjer cijene i kvalitete

Ako uzmemo u obzir navedene kriterije, rekla bih da je Maybelline Superstay Matte Ink apsolutni pobjednik ako tražite ruž koji je toliko postojan da ćete ga jedva skinuti. Ovo je ruž koji morate ribati uljnim čistačem, ali zato će preživjeti i ručak i večeru. Pigmentacija mu je vrhunska i dovoljan je jedan sloj za savršeno prekrivanje. Jedino bih kod njega savjetovala da uvijek prije nanošenja stavite balzam za usne jer zbog svoje teksture može malo isušivati, a s balzamom će sve biti apsolutno savršeno. Rekla bih da je ovo ruž koji ima najbolji omjer cijene i kvalitete na našem tržištu i nije ni čudno da ga imam u šest nijansi.


Maybelline Superstay Matte Ink


Na Notinu sam otkrila Bobbi Brown ruževe za usne i mogu vam reći da su pravo otkriće. S obzirom na to da nisu tako lako dostupni, nisam ih nikad prije istraživala, ali drago mi je da sam ih na kraju isprobala. Moj je favorit Luxe Shine linija jer su iznimno ugodni na usnama, no ako želite mat ruž i češće posežete za takvim ruževima, svakako isprobajte i Bobbi Brown Luxe Mat Color liniju.

Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color


Ovom popisu svakako bih još dodala i MAC ruževe za usne - mislim da su oni među najbrojnijim u mojoj kolekciji, a posebni su jer imaju različite linije i svaka će zadovoljiti neke kriterije. 



Koji su ruževi za usne vama najdraži?





Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)