petak, 23. srpnja 2021.

Vodootporna maskara i olovka za oči koje će preživjeti i ronjenje

Obožavam ljeto, sunce, more... Ali ne obožavam izdrživost ili NEizdrživost šminke ljeti. Naime, visoke temperature, sol, more, znoj - sve to utječe na postojanost. Kada ljeti idem na plažu, u pravilu samo popravim obrve (vodootporna olovka za obrve spašava stvar) i stavim maskaru. Vodootporna maskara must-have je proizvod u kozmetičkoj torbici, no oči možete naglasiti i olovkom za oči u tamnoplavoj boji koji pristaje gotovo svima!

vodootporna šminka


Maybelline Lash Sensational Sky High vodootporna maskara

Ovo je jedna od onih maskara o kojoj je brujio cijeli internet kada se tek pojavila, odnosno, njezina obična verzija koja nije vodootporna. Nisam isprobala klasičnu, ali jesam ovu vodootpornu i prezadovoljna sam! Daje volumen, lijepo izvuče trepavice i preživjela je odlaske na plažu. Cijena joj je također povoljna, na Notinu iznosi 69 kn što je stvarno prihvatljivo za ovako kvalitetnu maskaru! Inače nemam neke trepavice i teško mi je pronaći maskaru koja će mojim trepavicama dati bar malo volumena, a da u isto vrijeme nema grudica.


NYX Professional Makeup Slide on olovka za oči

Inače rijetko upotrebljavam olovku za oči, no ova je apsolutno fantastična. Imam nijansu Sunrise Blue koja se odlično slaže uz moju smeđu kosu i oči. Ona nije deklarirana kao vodootporna olovka za oči, već kao olovka otprona na brisanje, tako da neka vas to ne zbuni - ona je u mom slučaju također preživjela ronjenje. Cijena joj je također povoljna, a možete pogledati i ostale njihove olovke za oči.

Što se tiče same formule, pugmentirana je i meka, ne grebe kapke kao neke druge olovke, već lijepo klizi po koži.

vodootporna šminka za oči

vodootporna olovka za oči

Na kraju bih rekla kako mislim da Maybelline ima najbolje drogerijske maskare. I prošle sam godine upotrebljavala njihovu vodootpornu maskaru i bila sam zadovoljna, tako da preporučujem i svima vama da ih isprobate.


Šminkate li se ljeti?




Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)