utorak, 31. kolovoza 2021.

Glatke noge na odmoru - najbolji savjeti

 Ako nam zbog nečega ljeto može biti naporno, to su dlačice. Kratke haljine i kupaći kostimi zahtijevaju glatku kožu, a noge su uvijek u prvom planu. Baš zato u nastavku vam donosim preporuke proizvoda koji meni pomažu u borbi protiv dlačica.

Gillette Venus britvica

Depilacija

Netko bira trake za depilaciju, netko britvice, netko depilatore... Bit ću iskrena, klasični epilator ne volim jer me previše boli, tako da biram britvicu, a u posljednjih nekoliko mjeseci i IPL epilator. Imam Braun Silk-expert Pro 5.


IPL uređaj

Braun IPL uređaj


Braun Silk-expert PRO 5 IPL uređaj

Kada sam otvorila kutiju, neopisivo sam se ugodno iznenadila obiljem sadržaja! Osim uređaja dočekali su me dodatci koje nisam očekivala: precizna glava (dodatni nastavak za mala, neravna i teško dostupna područja), Gillette Venus britvica, Braun epilator za lice FS1000 i torbica u kojoj je sve to uredno posloženo. Braun Silk-expert Pro 5 ima 400 tisuća bljeskova, a može doći do 125 bljeskova u minuti. U praksi to znači da zaista brzo obavlja posao.

Ako ste ikada istraživale ovu temu ili ste već probale neki IPL uređaj, onda znate da je prvi korak ukloniti sve dlačice prije uporabe uređaja. Ja sam upotrijebila odličnu britvicu koja je došla u setu -  Gillette Venus. Nema porezotina, a nema ni dlačica. Njezina je cijena inače od 50 do 100 kn ovisno o modelu, a ima zamjenjivu glavu. 


Kada je koža suha i čista, možete priključiti uređaj i aktivirati ga. Kada je uključena LED traka napajanja i čujete ventilator, znat ćete da ste na pravom putu. Kad oba senzora za boju kože dođu u kontakt s kožom, uređaj očitava boju vaše kože i odabire odgovarajući intenzitet svjetlosti koji je označen bijelim LED svjetlima na traci napajanja (ukupno je deset razina). To potvrđuje da je uređaj spreman za bljeskanje. Crveno svjetlo označava nevažeću boju puti ili možda niste dobro prislonili uređaj i tada on neće bljeskati. Inteligentni senzori za boju kože kontinuirano očitavaju boju vaše kože prije svakog bljeska i automatski prilagođavaju intenzitet svjetla za najbolju učinkovitost i sigurnost.

uporaba IPL uređaja

Nakon deset tretmana primijetila sam značajnu razliku. Isprobala sam mnogo različitih proizvoda, no mogu zaključiti da je IPL ipak nešto najbolje dosad. Naravno, da biste imali glatke noge na odmoru, ovakav biste uređaj trebali početi upotrebljavati bar dva mjeseca ranije. Premda je cijena ovakvog uređaja nešto viša, vjerujem da se nakon nekog vremena isplati jer ipak vrijeme je novac, a vi više nećete morati ulagati sate i sate na brijanje.








Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)