nedjelja, 30. svibnja 2021.

Preporuke ljetnih parfema

Ljeto nam kuca na vrata, stoga je došlo vrijeme da popričamo o nekim laganijim, ali ipak predivnim mirisima za vruće dane. Premda bi popis mogao biti prilično dugačak, u ovom članku izdvojit ću tri primjerka, a onda i navesti neke druge ljetne parfeme koji bi vas mogli oduševiti. Ljetni parfemi po mom bi mišljenju trebali biti nešto lakši jer ne želite ugušiti ljude oko sebe na visokim temperaturama, no opet to ne znači da ne bi trebali biti senzualni i zavodljivi i da isključivo moraju biti svježi. 

ljetni parfemi


1. Lancome La vie est belle Soleil Cristal

Volite La vie est belle? Volite kokos? Ovo je parfem za vas!


Kokos i vanilija baza su  ovoga parfema,  srce je narančin cvijet i ylang-ylang, jasmin i iris, a gornje su note kombinacija mandarine, naranče i bergamota. Kad sam ga tek nanijela, osjetila se svježina, pravi parfem za toplije dane, no s vremenom su do izražaja došle njegove tople note kokosa i vanilije koje su me još jednom uvjerile zašto toliko volim La vie est belle.

Lancome Soleil Cristal




2. Valentino Voce Viva

Iskreno moram priznati da ovaj parfem i ja ove zime nismo u potpunosti kliknuli, no rastom temperatura definitivno mogu reći kako je ovo savršen parfem za tople, a opet zavodljive ljetne večeri. Ovo je cvjetni parfem s toplim notama, glavu čine crvena mandarina i talijanski bergamot, srce svijet naranče i gardenija, a bazu čini vanilija zbog čega i postaje tako topao.

Valentino Voce Viva




3. Chloe Love Story

Miris pravih, svježih ruža. Čista romantika. Ovaj proljetno-ljetni parfem stvoren je za toplije dane i duge šetnje. Ovo je pravi senzualni cvjetni miris u klasičnoj Chloe bočici. Glavu čine limun, bergamot, kruška, grejp, neroli, srce ruža, cvijet drva naranče, madagaskarski jasmin, crni ribiz, breskva, a bazu cedar, pačuli, drvo kašmira i mošus. 

Chloe Love Story


Još neki ljetni parfemi koji bi vam se mogli svidjeti:
  • Hugo Boss BOSS Alive - miris koji izaziva pozitivnu energiju
  • Juliette has a gun mmmm... - ovaj mi je miris dugo na listi želja jer sama pomisao na maline i vaniliju zvuči apsolutno neodoljivo
  • Marc Jacobs Daisy Daze - ako volite njegove parfeme, svakako isprobajte i ovaj


Uživajte u ljetu i ljetnim mirisima! Inače, sve ove parfeme možete pronaći na Notinu gdje su cijene znatno povoljnije od drogerija, tako da vam savjetujem da pogledate ponudu - otkad sam otkrila Notino, nijednom nisam u drogerijama kupila parfem.







Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)