ponedjeljak, 27. veljače 2023.

Luksuzni skincare gadgeti koje volim

Kao velika ljubiteljica kozmetičkih proizvoda s vremenom sam počela više istraživati i koje skincare gadgete hvale stručnjaci za njegu kože. Naime, vjerujem da nam takvi uređaji mogu ubrzati djelovanje kremica, a ja volim brze rezultate.  Isprobala sam ih sada već podosta, no u nastavku vam donosim preporuke visokog cjenovnog ranga za sve one koji se žele počastiti.


FOREO UFO2


Led maske za lice posljednje 2, 3 godine postale su pravi hit među influencerima, a tako sam i ja pokleknula trendu te sam u svoju rutinu uvela FOREO UFO 2 uređaj s LED tehnologijom.

LED tehnologija poboljšava naš izgled, bori se protiv znakova starenja i ublažava promjene i nesavršenosti kože, a više nije rezervirana samo za salone i poliklinike, već ju možete upotrebljavati i u udobnosti svoga doma.

FOREO UFO 2 pokriva puni spektar boja, a svako svjetlo ima svoju ulogu: 


● Plavo LED svjetlo: smanjuje pojavu mrlja, djeluje protiv akni i ima protuupalni učinak

● Zeleno LED svjetlo: ujednačava ton kože

● Žuto LED svjetlo: umanjuje pojavu crvenila, pruža umirujući učinak i potiče cirkulaciju

● Narančasto LED svjetlo: revitalizira kožu za postizanje prirodnog sjaja

● Ljubičasto LED svjetlo: umanjuje bore i povećava blistavost

● Crveno LED svjetlo: pojačava stvaranje kolagena i elastina dosežući fibroblaste smještene u dermisu što ga čini idealnim za tretiranje zrelije kože.

●Bijelo LED svjetlo: pojačava učvršćivanje kože i umanjuje oticanje pomažući nam da izgledamo zaglađenije

● Cyan LED svjetlo: smiruje i umiruje kožu pod stresom



FOREO UFO 2


Obožavam izmjene temperature tijekom tretmana i na kraju dana zaista je opuštajuće odraditi ovakav tretman, a ne traje dugo i nećete ga izbjegavati ako ste umorni. Prednost je i što se ostali proizvodi za njegu kože bolje apsorbiraju nakon ovog tretmana te tako i bolje djeluju. Premda ovaj uređaj zaista je visokog cjenovnog ranga, vjerujem da će oduševiti osobe koje si žele i mogu nešto takvo priuštiti.



Uz ovaj uređaj izdvojila bih još i Braun Silk Expert Pro 5 IPL uređaj koji možete upotrebljavati i za lice i za tijelo. Ovo je odlično rješenje ako vam epilatori za lice možda izazivaju bol, ali i činjenica je da su IPL uređaji dugoročno rješenje. Ovaj uređaj ima tri metode rada, a za lice je prigodna metoda tapkanja. Osim što je estetski iznimno lijepo dizajniran, ovaj je uređaj fantastičan kada je u pitanju njegovo djelovanje. Naime, nakon četiri tretmana već se primijeti razlika i dlačice sporije rastu. Brz je, praktičan, lagan, elegantan i kvalitetan, tako da bih rekla da je ovo najbolji IPL uređaj koji sam dosad probala.


Braun Silk Expert Pro 5


Od gadgeta visokog cjenovnog ranga još bih željela isprobati i kako djeluje ultrazvučna špatula, premda još nemam nijednu u svojoj kolekciji. Trenutačno. :)



Koje uređaje za lice vi volite?




Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)