petak, 30. rujna 2022.

Kako postići volumen i uvijene trepavice?

Početkom ove godine tržište je osvojila Maybelline The Colossal Curl Bounce maskara, a nedavno sam ju i ja odlučila isprobati. Maybelline se istaknuo svojim maskarama i rekla bih da su im maskare uz ruževe najjači aduti. Neke od najpopularnijih svakako su Lash Sensational maskara, Sky High, Falsies Lash Lift i Colossal 100 % Black, a Lash Sensational definitivno je jedna od najboljih drogerijskih maskara i o njoj već ima više postova na mom blogu. Međutim, danas fokus stavljamo na The Colossal Curl Bounce maskaru.

The Colossal Curl Bounce maskara


Maybelline navodi da ahvaljujući Memory Curl formuli, ova će maskara trepavicama dati veliki volumen i držat će ih uvijenim tijekom cijelog dana što nam je svima važno. Razlika je vidljiva već nakon jednog nanosa maskare. Uvijene trepavice oči vizualno povećavaju, a trepavice izgledaju gušće. Rekla bih da je ovo savršena maskara za sve osobe koje imaju dulje trepavice, ali su ravne i treba ih uviti jer će automatski cijeli look izgledati puno bolje.


Četkica je s jedne strane zaobljena, a s druge je strane ravna. Uz to bih naglasila i da ova maskara ima vegansku formulu što znači da u sebi nema sastojke ili nusproizvode životinjskog podrijetla. 


The Colossal Curl Bounce


Ne mrvi se i ne razmazuje, a dostupna je i u vodootpornoj varijanti. 


The Colossal Curl Bounce


Koja je vaša omiljena maskara?





Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)