petak, 13. prosinca 2019.

Sensapharm ProSkin Urea 10 % hidratantna krema za njegu vrlo suhe kože

Niske temperature i hladan zrak utječu na našu kožu, a vjerujem da to najviše osjete osobe suhe kože jer im se koža počinje dodatno perutati i zatezati. Baš zato odlučila sam vam predstaviti jedan proizvod koji bi se mogao svidjeti osobama suhe kože - Sensapharm ProSkin Urea 10 % hidratantna krema za njegu vrlo suhe kože. 

Ova krema sadrži 10 % uree za tretman izrazito suhe, osjetljive, oštećene kože sklone ljuskanju površinskog sloja uz prisutan osjet svrbeža. Može se upotrebljavati kod ublažavanja simptoma suhe kože kod dijabetesa, kod dermatitisa, psorijaze i crvenila kože.

Krema dolazi u pakiranju od 100 ml, a cijena joj je 110 kn. Premda izgleda kao krema za lice, zaista ju možete upotrebljavati i za ostala suha mjesta, npr. laktove s kojima mnogi imaju problema.

Krema sadrži probiotike koji pomažu u obnovi površinskog sloja kože i poboljšavaju funkciju zaštitne barijere kože. Sadrži i ulje boražine koje utječe na održavanje hormonalne ravnoteže kože i različita upalna stanja kože. Vitamin F sudjeluje kao potpora u obnovi površinskog sloja kože.


Krema dolazi u plastičnoj ambalaži s pumpicom i vrlo je praktična za uporabu. Miris je vrlo blag, gotovo neprimjetan, a povezan je s probioticima. 

Krema je bijele boje i srednje guste teksture. Ne upija se jako brzo kao neke lakše kreme, ali ne treba joj ni dugo. Koža nakon nje ostaje jako, jako glatka.

S obzirom na to da imam problematičnu kožu koju tretiram kiselinama, zimi volim posegnuti za hranjivijim kremama prije spavanja. Isprobala sam ju i na rukama jedan dan kad nisam nosila rukavice, a kaput mi je bio bez džepova i ruke su mi bile strašno crvene i suhe, a upravo mi je ova krema pomogla nahraniti kožu.


Urea je prilično hvaljen sastojak u njezi suhe kože i zasad mi se čini da zaista i djeluje.

U suradnji sa Sensapharmom poklanjam i vama dva primjerka ove kreme na svojoj Facebook stranici gdje možete pronaći i ostala pravila. Svakako bih voljela čuti i povratne dojmove dobitnica o ovoj kremi.


1 komentar :

  1. Nasreću nemam ovakav problem s kožom i želim da ga osvoji osoba kojoj je to potrebno i naravno da joj pomogne

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)