subota, 4. svibnja 2019.

Poklon ideje za Majčin dan

Majčin dan slavi se druge nedjelje u svibnju, a to će ove godine biti 12. svibnja. Mislim da majke zasluženo imaju svoj dan s obzirom na sve što su nam dale i zato je lijepo iznenaditi ih bar na taj dan. Taj poklon ne mora biti nešto materijalno, već joj možete pomoći u nečemu, skuhati ručak, napraviti kolač, odvesti ju na izlet, ali možete i pokloniti nešto ako mislite da je to dobra ideja. Ako tražite ideju za poklon, izabrala sam nekoliko poklona koje biste mogli naručiti s notino.hr stranice jer tamo je izbor zaista velik.


Notino u svojoj ponudi ima velik izbor svijeća i mirisa za dom, a među njima i moje omiljene Yankee Candles svijeće. Vidjela sam vrlo zanimljiv proizvod - miris za auto koji izgleda kao mala svijeća, a cijena mu je 47 kn. Postoje različiti mirisi pa možete pronaći onaj koji bi se vašoj majci možda najviše svidio, a u mom je slučaju to Black Cherry.

miris za auto

Imaju i lijep set malih mirisnih svijeća za 105 kn -  Yankee Candle Everyday Gifting. U setu ima pet svijeća i zaista su dobro uskladili njihove boje i mirise, tako da sve izgleda vrlo slatko. 

yankee candle set svijeća
Nuxe Huile Prodigieuse jedno je od najpoznatijih mirisnih suhih ulja za tijelo i vjerujem da bi oduševilo baš svaku ženu, a osobito sada pred ljeto. Trenutno je sniženo sa 135 na 105 kn što je odlična ušteda za taj proizvod.

nuxe ulje

Vjerujem da ste svi čuli za Tangle Teezer četke za kosu, a ovdje možete pronaći nekoliko vrsta. Vrlo su poznate i hvaljene, a s obzirom na to da ih nema u našim trgovinama, mislim da bi jedna takva četka bila odličan poklon. 

cetka za kosu Tangle Teezer

Ako želite pokloniti parfem, a ograničen vam je budžet, moja preporuka ide Christina Aguilera parfemu koji možete pronaći i u setu za samo 102 kn. Probala sam brojne parfeme poznatih osoba i ovaj je uvjerljivo najbolji. 

parfemski set

Ako možete izdvojiti malo više novaca za parfem, kupite Lancome La vie est belle jer s njim je zaista teško pogriješiti. 

La vie est belle parfem

Notino ima  poklon pakiranje kao mogućnost i dostava im je brza, tako da ako naručite ovih dana, paket će vam stići na vrijeme.

Nadam se da su vam se svidjeli moji prijedlozi, a vi svakako podijelite svoje ideje u komentarima!




2 komentara :

  1. Notino ima uistinu super izbor kao i lijepa hr.I u Bipi su parfemi trenutno na popustu,izbor je odličan.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)