subota, 13. siječnja 2018.

Rješenje za masne kapke

Imate kvalitetna sjenila, izvrsne vještine i dovoljno vremena za savršeni smokey eyes, a svejedno nakon nekoliko sati sve se preslika? Onda je vaš problem zvan masni kapci. Masni kapci nekima stvaraju manje probleme, a kod nekih je problem ogroman, stoga sam vam odlučila predstaviti jedan proizvod koji je mene spasio.


Avon mark. podloga za sjenilo proizvod je koji morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici i imali masne kapke ili ne, vjerujem da će vam se svidjeti. 
Proizvod dolazi u staklenoj posudici s poklopcem te količinu od 5 g u aktualnoj kampanji platit ćete samo 24,90 kn, a redovna joj je cijena 45 kn. Na pakiranju još piše da je nijansa light beige, premda nisam vidjela da postoji više nijansi koje možete izabrati.

Proizvod je u boji kože i teksturu bih opisala kao pjenastu i vrlo laganu. Nanosim ju prstima jer je lakše nego kistom i bolje ćete ju izblendati.


Moj je problem bio što mi se tuš znao preslikavati kako bi mi se kapci počeli mastiti, a nakon šest do sedam sati sjenilo bi počelo nestajati, a govorim o kvalitetnim sjenilima kao što su Urban Decay, theBalm i slično.

Mislila sam da je problem u tušu, stoga sam promijenila minimalno tri tuša u mjesec dana, a u međuvremenu sam dobila ovu bazu od Avona (Lucija, kao da si znala!) koju sam krenula isprobavati. Isti tuš koji mi se nekada preslikavao, sada ostaje na mjestu sve dok ga ja ne skinem.

Nisam primijetila da utječe na pigmentaciju sjenila jer sam isprobala nanijeti bazu na jedan kapak, a na drugi ne i razlika ne bi bila okom vidljiva, ali zato je razlika u postojanosti bila doista velika.

Moji kapci nisu jako masni, a do prije nekoliko godina nisam uopće imala taj problem. Ne znam je li rezultat izvrstan u toj mjeri i za one koji imaju većih problema, ali sigurna sam da nećete ništa izgubiti. 

Imate sve moje preporuke!


Jeste li isprobali ovaj proizvod?




2 komentara :

Hvala na komentaru! :)