srijeda, 31. siječnja 2018.

Preporuka dana: serija This Is Us

Ako ne znate koju seriju početi gledati u veljači i sve su vam postojeće serije već dosadile, onda bih vam  preporučila seriju This Is Us


Da je serija doista izvrsna, potvrđuje i visokih 8,8 na IMDb-u te broje nagrade koje je dobila. Riječ je o dramskoj seriji te se prati život jedne šire obitelji od njihova začeća pa sve do vremena kada ta djeca imaju svoju djecu. 

Emotivna je, dirljiva, ljudski su odnosi doista vrlo stvarno prikazani i sigurno ćete se pronaći bar u nekim situacijama.

Zasad je snimljena 31 epizoda i trenutno je aktualna druga sezona, a svaki tjedan izlazi nova epizoda (4. veljače nova). 

Ako volite ljubavne i obiteljske teme, ako ste roditelji ili planirate to postati, onda imate još jedan razlog zašto biste trebali početi gledati ovu seriju!

Imate li vi neke preporuke za mene?4 komentara :

 1. Počela sam gledati How to get away with murder! Cimerica I ja smo tražile nešto što malo više sezona ima da počnemo pratiti (hvala Bogu, kad ako ne za vrijeme ispitnih rokova ��) i obožavamo je! Odlična je serija, iako bi I ova mogla na listu ići! ��

  OdgovoriIzbriši
 2. Super,baš mi je dosta ovih turskih i ove naše serije koje uopće ni ne gledam

  OdgovoriIzbriši
 3. Potpisujem! Ja sam je počela gledati isključivo jer glumi Milo Ventimiglia i nisam požalila. Čak se i mom dečku sviđa cijeli taj koncept snimanja retrospektivno pa tu i tamo gledamo skupa.

  OdgovoriIzbriši
 4. Probala sam, ali nije mi baš sjela. A stvarno dobro zvuči.

  OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)