utorak, 24. listopada 2017.

Preporuka dana: crvena torbica

Premda sam deklarirana kao beauty blogerica, odlučila sam uvesti novu kategoriju na blog, Preporuka dana, koja će uključivati različite stvari - od kozmetike, preko serija do odjeće pa, ako se zalomi, i hrane. Nadam se da ćete na taj način pronaći nešto što vam se sviđa, a ja vam obećajem da će u ovu kategoriju dolaziti samo ono što je doista vrijedno vaše pažnje i što je mene oduševilo. 

Za ovaj prvi članak odabrala sam jednu crvenu torbicu s Banggood stranice koju sam vam već pokazala u svojoj listi želja, ali tek mi je stigla prije nekoliko tjedana na kućnu adresu.



Ovo je moja prva crvena torbica ikada, a objasnit ću vam i zašto je prva. Ne znam jeste li primijetili, ali torbice su u zadnje vrijeme sve ljepše i sve skuplje. Torbice takve veličine kao ova koštaju oko 250, 300 kuna, a meni je to prilično dosta za torbicu koju ne mogu prečesto nositi. Male torbice nosim samo vikendom, a najčešće to budu one koje se uklapaju uz sve odjevne kombinacije. 
Crvenu sam torbicu doista dugo htjela, ali bilo mi je žao davati toliko novaca na torbicu koju neću moći nositi bar jednom tjednom (mislim, mogu, ali u mom ormaru vlada plava groznica uz koju crvena ne ide najbolje). 

Ova torbica košta 24$ što je oko 150 kn. Možda se čini mnogo za kinesku stranicu, ali torbica je stvarno kvalitetne izrade i zapravo je iznad svih mojih očekivanja.


Unutra ima pregradu i džep, a otvara se na magnet. 


Ako vam se sviđa, možete ju naručiti ovdje čim ponovno obnove zalihe. Nažalost, do jučer je još bila dostupna, ali očito se vrlo brzo rasprodala - s razlogom. Ako ju želite, držite ju na oku. :)


Sviđa li vam se? 


4 komentara :

Hvala na komentaru! :)