četvrtak, 2. studenoga 2017.

Preporuka dana: Savršen lak za jesenske dane

U pravilu rijetko biram sjajne lakove za nokte i najčešće biram tamne mat nijanse, ali pojavio se jedan ljepotan koji me ugodno iznenadio čim sam ga isprobala. Riječ je o Catrice laku za nokte iz Brown linije, a nijansa je 02 Sophisticated Vogue.


Premda slika govori više nego tisuću riječi, opisala bih nijansu kao sjajnu smeđu sa srebrnim odsjajem te je doista posebna i ne možete pronaći takvu nijansu bilo gdje. I sama bočica laka vrlo je elegantna i oku ugodna. 

Pigmentiran je, ali najbolje izgleda s dva sloja, premda je dovoljan i jedan. Kistić je precizan i lako ćete nanijeti lak na nokat. 

Ono što bih posebno izdvojila njegova je postojanost. Izdrži na noktima četiri do pet dana bez oštećenja što je iznimno dobro uzevši u obzir da je riječ o laku od dvadesetak kuna. 

Toplo vam ga preporučujem i zasluženo je našao mjesto u ovoj kategoriji!

Jeste li isprobali koji lak iz ove linije?


4 komentara :

  1. Super su ovi novi Catrice lakovi a ova nijansa je bas predivna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Već sam isprobala crveni Catrice lak koji je stigao u Tester boxu, ali već neko vrijeme škicam i ove smeđkaste jesenje nijanse. Nikako ne znam koju bih odabrala, ja bi nešto između klasične smeđe i bordo iako više na noktima nosim neke nude ili skroz svijetle nijanse, tamnije volim staviti za neku prigodu.
    Baš mi se svidjela ova boja na tvojim noktima.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)