petak, 23. rujna 2016.

Catrice Matt Lip Artist ruž za usne u olovci

Ukoliko ste u posljednje vrijeme gledali Catrice proizvode na policama, mogli ste primijetiti da su stigli noviteti za jesen i zimu, a ja vam danas donosim recenziju proizvoda za usne koji me potpuno oduševio i sigurna sam da ćete ga željeti imati u svojoj kozmetičkoj torbici nakon što pročitate ovu recenziju do kraja.




Catrice Matt Lip Artist ruž u olovci u nijasni 030 Barberry Hopping uvjerljivo je jedan od najboljih proizvoda za usne koje sam isprobala ove godine, a prednost mu je i što je lako dostupan te povoljna cijena (40 kn).
Ruž dolazi u jednostavnoj crnoj ambalaži, a dno se može okretati kako biste mogli potrošiti sva tri grama proizvoda.



Moram prvo razjasniti "matt" u nazivu proizvoda. Nijansa je mat, nema nikakvih sjajnih čestica, ali ruž je kremast na usnama. Nije poput balzama, ali u usporedbi s nekim drugim mat ruževima (Sleek, Aura, Bronx), ovaj nije nimalo suh na usnama. Mene teksturom najviše podsjeća na Wet 'n' Wild ruževe za usne, a jedina je razlika što ovaj bude malo manje kremast nakon nekih pola sata, ali i dalje ne bude potpuno suh na usnama. Meni se to jako sviđa i oduševljena sam tom teksturom, pigmentacija je također za čistu peticu, a postojanost oko 6 sati, s tim da možete pojesti neki manji obrok bez popravljanja ruža.


Ovu je nijansu bilo dosta teško fotografirati jer je uživo kombinacija smeđe, ružičaste i crvene, a pod različitim svjetlom izgleda drugačije, osobito uz umjetno osvjetljenje. Po mom mišljenju to je upečatljiva nijansa idealna za jesen i za sve one koji vole imati naglašene usne.




Ovaj je ruž u olovci dostupan u još nekoliko nijansi, stoga vam savjetujem da izaberete onu koja vam se najviše svidi i svakako mu dajte priliku jer mislim da ćete biti zadovoljni!


*PR proizvod

Broj komentara: 8 :

  1. Kako divna nijansa! Danas sam ga primjetila na policama, ali mu nisam pridavala mnogo pažnje. Zaigurno se vraćam po svoj primjerak. :D

    S h a k e T h a t B e a u t y b l o g♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivna mi je ova nijansa *_*

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja kupila Bare nude's soul 010 , katastrofa...skuplja se u borice, na sluznici se nakuplja , i to ne nakon 1 sat...odmah po nanosenju.
    Mozda samo ova nijansa ,ali bas me rastuzio

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam kupila 020 broj i imam isti problem kao i ti.

      Izbriši
  4. ajme kako imas lijepe usneee, ma sva si inace preslatka :)

    OdgovoriIzbriši
  5. nedavno sam ga isprobala i odlican je. super post.
    posjeti me nazad na beseenbepopular.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaoo, koja nijansa! Pa tebi svaki ruz pristaje! 😉

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)