utorak, 16. kolovoza 2016.

Bronx Colors kolektivna recenzija proizvoda

Ako čitate moj blog, onda ste već čuli za Bronx Colors marku jer sam prije nekoliko mjeseci recenzirala njihove ruževe - klik. Danas vam donosim recenziju čak četiriju Bronx Colors proizvoda koje isprobavam oko dva mjeseca, a to su tekući ruž, olovka za usne, baza za lice i zeleni korektor za lice. Iako sam se iz određenih razloga dvoumila hoću li recenzirati ove proizvode ili ih ipak pokloniti, odlučila sam na kraju napisati vam recenziju.




Face Primer Studioline

Ova baza za lice podsjeća me na običnu hidratantnu kremu za lice, iste je boje i teksture, međutim, brzo se upija i puder jako lijepo sjeda na lice nakon nanošenja te baze i zato ju često upotrebljavam. Puder ostaje na licu dva do tri sata dulje nego bez nje, ali ne kontrolira mašćenje kože što bi meni dobro došlo. Sadrži Q10 i SPF01 (ne znam koliko je to uopće značajno, ali kad su već naveli na ambalaži...), a količinu od 20 ml platit ćete malo manje od 100 kuna. Mislim da je to dosta visoka cijena s obzirom da slične proizvode možete pronaći za duplo manje novaca, ali to sve ovisi o vama. Ne izaziva prištiće i bazirana je na vodi.




Boosting Hydrating Concealer 07

Budući da ne upotrebljavam korektore u boji, ne mogu vam ovaj objektivno recenzirati jer sam u životu probala samo Catrice korektore u boji i sada ovaj te iako mislim da je dobar i da neutralizira crvenilo, radije bih upotrebljavala korektore u boji kože koji jednako dobro prekrivaju. Sviđa mi se ambalaža jer ima spužvasti aplikator iako izgleda kao obična tubica. Tekstura je srednje gusta i lako se nanosi i blenda. Nisam potpuno sigurna za cijenu jer sam izgubila papirić sa zapisanim cijenama, ali košta oko 40 kuna ako me sjećanje još služi.


Matte Lip Tint 04

Iako sam već recenzirala nijanse 01 i 10 koje su me apsolutno oduševile, moram priznati da nije ista situacija s ovom nijansom. Lijepa je i prikladna za ljetne dane, ali tekstura nije jednako dobra. Nakuplja mi se na unutarnjoj strani usana i trusi se čim se osuši te mi sve ostaje po zubima. Ne znam zašto je tako jer nisam imala takvih problema s ostalim nijansama, ali, nažalost, s ovim je ružem malo teže za raditi. Primijetila sam da bude bolje ako stavite balzam prije njega pa vam usne ne budu toliko suhe. Pigmentacija je vrlo dobra, ali potrebna su dva sloja za potpuno prekrivanje usana. Cijena mu je 40 kuna.

dva sloja

jedan sloj

LipLiner 01

Šećer na kraju ova je olovka za usne u nijansi 01 koja mi se jako svidjela jer je odlično pigmentirana i postojana. Voljela bih da je mrvicu kremastija, ali svejedno se lako nanosi i mislim da je to jedna od boljih olovaka koju imam. Ovdje je riječ o crvenoj nijansi, a nadam se da su i druge nijanse jednako dobre kao i ta.



Sve u svemu, mislim da ovdje ima dobrih proizvoda, ali ja sam ih dobila i vjerojatno bih odabrala druge nijanse korektora i ruža da sam sama birala, stoga možda i zato nisam toliko oduševljena jer nije riječ o mojim bojama i proizvodima koje ću često upotrebljavati. Mislim da ovaj brend ima potencijala i ako budete u prilici, svakako isprobajte barem nešto. Proizvodi su dostupni u Danijel Cosmeticsu i nisu testirani na životinjama.


*PR proizvodi

4 komentara :

  1. Nijansa ruza je prelepa, steta za teksturu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je ova nijansa ruza predivna, sjecam se koliko si onaj prvi bila nahvalila i bas steta sto i ova nijansa nije jednako dobre teksture :/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)