utorak, 29. rujna 2015.

Proizvodi koje morate imati ove jeseni

Jesen nam je stigla i kalendarski i klimatološki, sunčani dani zamijenjeni su tmurnim oblacima i kišom, kratke haljine zamijenile su hlače i jakne, a hladna pića topli čajevi. Nisam jesenski tip i žalim što je ljeto tako brzo zatvorilo svoja vrata, ali zato volim kozmetičke trendove koje jesen donosi. Rado se prepuštam toplim i čokoladnim bojama, ljubičastoj, bordo, svjetloružičastoj. Pokazat ću vam neke proizvode koje najviše volim u ovo doba godine i mislim da ih morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici.





Očekivano, krenut ću od proizvoda za usne. To su definitivno mat ruževi ljubičastih i smeđih tonova, a ja vam preporučujem Aura Absolute Matte u nijansi 616 i Nyx tekući ruž u nijansi Zurich.


Od lakova morate nabaviti Golden Rose Rich Color 31, prava ljubičasta boja patlidžana s visokim sjajem. Njemu je sličan  i Pupa Lasting Color 310, a ako više volite nude lakove, onda probaje Moment 25.
Rumenilo I Heart Candy u nijansi Glowing također je idealno za jesen.



Ukoliko ste tijekom ljeta zapostavljali redovitu hidrataciju svoje kože, sada je vrijeme da to popravite kako biste pripremili svoju kožu za zimu i nepodonošljivo niske temperature. Isto vrijedi i za njegu usana. Preporučujem vam Avene Hydrance Optimale UV Leger kremu za lice, ona ima SPF 20, tako da ćete biti zaštićeni i od iznenadnih zraka sunca koje se još mogu pojaviti u ovo doba godine. Za usne možete probati Nuxe Bio Beaute balzam.


Ako ste ljubitelji nude sjenila za oči, sada ste napokon došli na svoje! Essence odnedavno ima i jednu preslatku nude paleticu all about nudes u kojoj možete pronaći čak 8 nude sjenila za samo 35 kn.


Svaka žena ima bar jedan parfem od kojeg se ne odvaja jer je u njemu pronašla drugu sebe. U mom slučaju to je Lancome La vie est belle. Parfem koji sam dugo željela jer je meni apsolutno savršen.


Nadam se da ste pronašli nešto što vam se sviđa te da ćete ove niske temperature i kišne dane izdržati lakše nego ja.

Imate li kakve preporuke za mene?

Mirna <3

21 komentar :

  1. Divan post. :) Većinu i sama volim. :) Essence svake sezone izbaci baš lepe novitete.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prelijepe nijanse ruževa i lakova,odličan izbor. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Većinu stvari bih i sama izabrala :) Posebno mi se sviđa GR lak i Aurin tečni ruž :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlične preporuke! La vie est belle imam i to je verovatno jedan od najlepših parfema koje sam ikada probala! :)

    http://dearcreditcard.blogspot.com/
    http://facebook.com/dearcreditcard

    OdgovoriIzbriši
  5. Super su ti ideje i prijedlozi. Iako sam si obećala da ću se skulirati s kupnjom sjenila, danas sam ubola dvije essence palete ovu i onu rozu varijantu. Nisam se mogla skulirati. Ali... Onda sam doma shvatila da je netko umočio svoj šugavi prst u jednu od nijansi. Sorry na tonu, ali mrzim to i NE KUŽIM!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Golden rose lak je odličan :) A essence paletice stvarno želim isprobati tako da će se ove jeseni svakako naći i kod mene :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš lepe preporuke :) I meni su ljubičasti i smeđkasti ruževi postali klasika ove jeseni, skroz sam zanemarila uobičajene rozikaste nijanse.

    OdgovoriIzbriši
  8. je li aura kozmetika stigla u hrvatsku? bas me zanimaju njihovi proizvodi :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Sviđa mi se sve što si odabrala, legica je baš nekidan kupila ovu Essence paletu, pa sam se divila kako lijepo izgledaju sjenila. Sviđa mi se ta i ona koja ima tamnozelenu nijansu, nemam ništa slično u kolekciji. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. imam trenutno ovaj GR RC lak na noktima :))))

    OdgovoriIzbriši
  11. Ljubicasti tonovi su mi jedni od omiljenih tako da mi se jako dopadaju tvoji predlozi. :) Ja ti predlazem da uvrstis i jedan dobar tamno plavi lak poput China Glaze Manhunt, First mate ili One track mind. ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. Essence paletice su predivne. :D

    OdgovoriIzbriši
  13. super kozmetički prijedlozi :)
    ovaj golden rose ljubičasti si kupujem :D
    a parfem me isto mami :D

    OdgovoriIzbriši
  14. sviđaju mi se predloženi proizvodi :) i meni su ljubičasti ruževi must have za jesen ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)