ponedjeljak, 31. siječnja 2022.

Parfemi koje bi svatko trebao probati

 Vjerujem da nema ljubiteljice parfema koja nije čula za Narciso Rodriguez brend. Ovaj njujorški dizajner kubanskog podrijetla u svojim parfemskim kreacijama spaja tri svijeta - američki, europski i latinski. Mene je prvo privukla estetika njegovih bočica koje su vrlo minimalističke, a opet se razlikuju što nisu nimalo prozirne kao većina drugih parfemskih bočica. U nastavku vam otkrivam svoja dva favorita ovoga brenda.


narciso rodriguez parfemi


Narciso Rodriguez For Her

Ovaj miris dostupan je u edt i edp verziji, a zanimljivo je što se razlikuju u boji bočice. Toaletna voda dolazi u crnoj bočici s ružičastim natpisom, a parfemska voda dolazi u ružičastoj bočici s crnim slovima. Ja imam toaletnu vodu i mogu vam reći da je vrlo intenzivna, tako da mogu samo zamisliti kakva je parfemska voda. Razlikuju se i u glavi - mirisnica kod toaletne vode, a ruža i breskva kod parfemske vode, no sve su im ostale note iste. Srce čini mošus zbog čega ovaj miris odiše elegancijom i snagom. Rekla bih da ga treba znati nositi, no zato  s njim nećete proći nezapaženo.


narciso rodriguez for her


Narciso Ambrée

Ovo je još jedan mošusni miris, no s egzotičnim cvjetnim notama ylang-ylanga i frangipanija daje jednu toplu i ljetnu kompoziciju, stoga je prikladniji za proljetne i ljetne dane u usporedbi s prvim mirisom. Ako volite orijentalne mirise, no ne previše opojne, onda je ovaj savršen izbor za vas. Flakon je još jednom profinjen i elegantan te u stilu Narcisa Rodrigueza.


Narciso Ambrée



Zaključno - veselim se isprobati i druge mirisne kreacije Narcisa Rodrigueza i sviđa mi se kako svi imaju nešto zajedničko, odnosno kako ih mošus povezuje.

Jeste li probali neki od ovih parfema?




Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)