četvrtak, 25. studenoga 2021.

Black Friday akcije na Notinu - što se najviše isplati kupiti?

Svi pratimo Black Friday akcije jer nas često očekuju odlični popusti iz različitih kategorija. Na Notinu kupujem već godinama jer imaju odlične cijene, veliku ponudu i svaki tjedan imaju neke druge poklone koje dijele za kupovinu određenih proizvoda u nekoj vrijednost. Svakako vam savjetujem da to pratite jer sam i sama na taj način dobila čak dva Bobbi Brown ruža za usne, Calvin Klein ruksak i još brojne druge vrijedne i kvalitetne proizvode.

Notino Black Friday

Notino Black Friday i ove godine donosi nam posebne pogodnosti pa tako možete uštedjeti do 40 % na omiljene brendove s kodom black.


U nastavku sam izdvojila akcije koje mi se najviše sviđaju, a vjerujem da će se svidjeti i vama. 


Mixa Optimal Tolerance dvofazni odstranjivač šminke s očiju

Mixa Optimal Tolerance

Ovaj Mixin odstranjivač šminke jedan je od najboljih proizvoda za skidanje šminke koji sam ikada probala. Toliko je dobar da uvijek imam bar dvije bočice u zalihi. Na Notinu je sada snižen čak 40 %, tako da ćete ga platiti samo 21,60 kn. Ja ću obnoviti svoje zalihe, a svakako savjetujem to i vama.

Garnier Fructis Macadamia Hair Food maska za kosu

Garnier Hair Food maska za kosu
Vjerujem da Hair Food maske nikom nisu nepoznanica, a Macadamia maska jedna je od meni omiljenih. Sada je odlična prilika da ju nabavite jer je također na popustu od 40 % i platit ćete ju samo 30 kn.


NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL tekući ruž za usne

NYX Professional Makeup Lip Lingerie tekući ruž
Ovo su noviji NYX Professional Makeup ruževi za usne i isprobala sam četiri nijanse te mogu potvrditi da su odlični! Mat su, ali ne isušuju usne, lako se nanose i odlično su pigmentirani. Oni su trenutačno sniženi 30 %, tako da ćete ih platiti 54,60 kn.


Maybelline Instant Anti Age Eraser korektor

Maybelline korektor

Ako još niste probali ovaj korektor, definitivno mnogo toga propuštate. Ovo je još jedan proizvod koji uvijek imam u zalihi. On je snižen  14 %, no uz kod black dobijete još 30 % popusta na tu sniženu cijenu, tako da sada iznosi 43,90 kn.



Lancome La vie est belle L'Eclat parfemska voda

Lancome La vie est belle L'Eclat


Lancome parfem za nekih 270 kn? Da, da, moguće je! :) Ova će akcija oduševiti sve ljubiteljice LVB linije jer ovaj parfem snižen je 29 % i onda na tu sniženu cijenu dobijete još 20 % popusta, tako da mislim da ćete teško pronaći bolju akciju i sada je pravo vrijeme da obnovite zalihe ili nagradite sami sebe.


Crni petak na Notinu ima još odličnih akcija pa sustavno da nabrojim ostale popuste:

40 % na: Garnier, Dove, Rexona i Mixa
30 % na: Lacoste, Redken, NYX Professional Makeup, L'Oreal, Maybelline, Davidoff, Cacharel, NIVEA
20 % na: YSL, Kerastase, Lancome, Versace, Clinique, Mugler, Vichy, Chloe, Novellista, Calvin Klein, La Roche-Posay, FOREO



A koju ćete akciju vi iskoristiti? 








Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)