petak, 27. studenoga 2020.

Black Friday akcije - što kupiti na Notinu?

Stigao nam je Black Friday i mnoge je uhvatila shopping groznica. I sama obožavam kupovati i oči mi se zacakle kad vidim natpis sniženje, ali naglasila bih kako je važno pametno kupovati. Naime, ponekad zbog cijele te euforije zaboravimo što nam zapravo treba i što dugo želimo. Moj je savjet da kupujete ono što je zaista na dobrom popustu i što je malo skuplje jer se onda to sve i isplati. U nastavku vam donosim nekoliko takvih preporuka s Notina.

Black Friday Notino

Notino za Black Friday ima akciju 25 % popusta na proizvode top brendova uz kod black25. Izdvojila bih Lancome, FOREO i Real Techniques kao neke od brendova koje volim i koji ulaze u ovu akciju. Ako tražite ideje za poklon sebi ili nekom drugom, nastavite čitati!


Lancome la vie est belle


Lancome La vie est belle L'Eclat
 nešto je lakši od klasičnog La vie est belle parfema, a ipak imaju zajedničke note koje ga i dalje čine iznimno privlačnim parfemom. Bočica mu je apsolutno predivna, meni čak najljepša od svih njihovih parfema, a trenutačno košta 353,30 kn za 30 ml i još možete dodati kod, tako da će vas izaći oko 268 kn što je apsolutno fantastična cijena! Međutim, ako ste vjerni klasiku, i on je na popustu, stoga nije loše obnoviti zalihe!


Real Techniques Everyday Essentials set kistova


Ja toliko volim i hvalim Real Techniques kistove zato što imaju kvalitetnu dlaku, ali i dršku. To su kistovi koji će vam trajati godinama i nadmašit će svoju vrijednost nekoliko puta. Ovaj Everyday Essentials set sadrži sav alat koji će vam trebati za savršen ten i nanošenje proizvoda za lice. Cijena mu je 182,70 kn i onda još na tu cijenu imate 25 % popusta! Nemojte kupovati
 jeftine i nekvalitetne setove za 70-ak kuna ako ćete za samo malo više novaca dobiti nešto zaista kvalitetno i izvrsno. Najveću razliku u kvaliteti kistova vidim u lakoći pranja. Lošiji kistovi za puder znatno se težu peru jer im dlaka upije previše pudera i lijepi ga na sebe i možete ga prati danima, ali nikad nećete uspjeti dovršiti posao.


Foreo UFO2


Foreo UFO2 najnoviji je uređaj u mojoj kozmetičkoj rutini i što ga dulje upotrebljavam, to ga više volim. Riječ je o soničnom uređaju za ubrzano djelovanje maske za lice. Na njega stavite FOREO masku za lice (postoje različite vrste) i povežete ga s mobitelom te odradite tretman. Sam je tretman iznimno ugodan i opuštajući zbog mikropulsacija, ali i zagrijavanja kože. Cijena uređaja dosta je visoka i iznosi 2120 kn, ali baš zato je 25 % popusta ogromna ušteda (više od 500 kn!). 

Na Notinu postoji zaista širok izbor proizvoda na sniženju, a ovo su samo neki pokloni za žene koje bih izdvojila. Sniženi su i proizvodi poznatih brendova kao što su Avene, MAC, Vichy, NYX, L'Oreal i brojni drugi, stoga svakako pogledajte ponudu i uživajte u kupovini!








*PR članak

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)