petak, 19. lipnja 2020.

Sigma - recenzija kistova i kozmetike

Sigma Beauty brend je s kojim sam se prvi put upoznala u srednjoj školi. Tada je Sigma bila sinonim za kvalitetne kistove za šminkanje, no veliki nedostatci bili su cijena te nedostupnost u Hrvatskoj. Naime, cijena pojedinačnih proizvoda čak i nije toliko visoka ako uzmemo u obzir kvalitetu, no mana je bila neupitno visoka poštarina te plaćanje carine i PDV-a. Na svu sreću, Sigma Beauty proizvode možete sada pronaći i u Hrvatskoj - i to na provjerenoj stranici kao što je Notino.

Sigma recenzija



SIGMA BEAUTY F87 EDGE KABUKI

Sigma F87 kabuki

Ovaj kosi kabuki kist prvi je kist takva oblika koji sam ikada probala. Rezan je poput trokuta, stoga je idealan za utapkavanje korektora ispod očiju. Možete ga upotrebljavati i za nanošenje tekućeg pudera, no tu se još uvježbavam jer sam naviknula na plosnate kistove, stoga isprobavam različite tehnike. Iznimno je kvalitetne izrade i čvrste drške, dlaka ne ispada tijekom pranja, a ni tijekom uporabe te se lako pere. 

Cijena: 169 kn


Sigma F87 kosi kist


SIGMA BEAUTY E25 KIST ZA RAZMAZIVANJE SJENILA

Sigma E25 kist

Odnosno, kist za blendanje. U ovaj sam se kist zaljubila na prvi dodir. Zaista je nježan i nimalo ne iritira nježnu i osjetljivu kožu kapka, a odlično blenda sjenilo i vrlo je praktičan za uporabu. Sve ostale kvalitete ima kao i prethodni kist te svakako namjeravam isprobati još kistova za oči.

Cijena: 109 kn

Sigma E25 kist


SIGMA BEAUTY KISMATTE SET RUŽEVA ZA USNE

Sigma Kismatte set ruževa za usne

Ovo je prvi put da sam isprobala njihove dekorativne proizvode i moram priznati da sam oduvijek bila usredotočena na njihove kistove te zaista nisam ni istraživala ostale proizvode. Sada vidim da je to bila pogreška jer ovo su fantastični mat tekući ruževi za usne. Pigmentiranost je za čistu peticu, lako su mazivi, ugodni na usnama (koliko je to već moguće za mat ruževe) te ostanu na usnama i nakon pića, a čak i nakon jednog obroka (npr. sendvič). Ugodno sam se iznenadila! Ovo je set s manjim ruževima za usne (1,4 g) i to je baš idealna veličina za večernje torbice.

Cijena: 169 kn

Sigma ruževi swatchevi
New Mood, Awaken, Fable


Dodala bih još da svi njihovi proizvodi dolaze u ambalaži sa znakom koji potvrđuje da je riječ o originalima.


Kakva su vaša iskustva sa Sigma proizvodima?





Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)