subota, 2. ožujka 2019.

Ulov i promašaj mjeseca #1

Odlučila sam  uvesti novu kategoriju na blogu u kojoj ću vam svaki mjesec pokazati jedan novi proizvod koji me oduševio i jedan koji me možda razočarao ili ostavio ravnodušnom. Postoji mogućnost da nekad bude više proizvoda, ali to ćemo vidjeti s vremenom. Za ovaj članak pripremila sam vam Bourjois Rouge Edition Velvet tekući ruž u nijansi 24 Dark Cherie i Mixa Bi-phase Optimal Tolerance odstranjivač šminke. 

Dakle, vrijeme je da vam otkrijem koji je od ovih proizvoda ulov, a koji promašaj (imate li možda neki predosjećaj? :D). Mixa odstranjivač jest ulov, a Bourjois ruž promašaj i u nastavku ću vam otkriti zašto.


Ovaj proizvod ne sadrži parabene i alkohol, a vrlo nježno i brzo skida šminku, čak i vodootporni tuš i maskaru. Natopljenu blazinicu samo prislonite na oči i skinut će sjenilo i tuš bez povlačenja, jedino za maskaru treba malo više od samo prislanjanja blazinice na oko, ali puno je bolji od ostalih proizvoda koje sam probala, a probala sam ih nekoliko desetaka. Ostavlja masniji sloj, ali svakako se trebate umiti nakon uporabe takvih proizvoda. Oduševio me je toliko da sam u mjesec dana kupila dva - jedan imam kod kuće, a drugi u stanu.  


Količinu od 125 ml platit ćete 30 kn u dm-u ili 35 kn u Bipi, a rok trajanja iznosi šest mjeseci. Svakako imate sve moje preporuke za ovaj proizvod jer je učinkovit, ne isušuje kožu i ne izaziva iritacije. 4,5 od 5!


Negativna strana ovog članka sada dolazi na red. Bourjois ruževi nisu me nikada osobito privlačili, premda su ih drugi hvalili. Ovaj sam naručila i bio je stvarno povoljan, ali u drogerijama ćete ga platiti 90-ak kuna što se nikako ne isplati. Ovaj ruž ima lošu pigmentaciju i neravnomjerno se nanosi i samim time nemam volje upotrebljavati ga. Isprobala sam još dvije nijanse iz iste linije i one su bolje, ali ova je stvarno loša.


Postojanost mu je također osrednja; preživi piće, ali ne i neki obrok. Jedina pozitivna strana njegova je vrlo ugodna tekstura na usnama, ali s druge strane, ističe svaku nepravilnost na usnama ako su vam ispucale.


Njemu bih dala ocjenu 2/5 jer ipak sam se susrela i s gorim ruževima, ali puno sam više očekivala od ovog brenda.


Jeste li probali ove proizvode? Što mislite o ovom tipu članaka?


Broj komentara: 15 :

  1. Sviđa mi se onakav tip članka. Zanimljivo je i nesto drukcije(drugacije, kak se pise tj pravilno kaze? haha)
    A i vidim sad da sam na fejsu pogodila sto ti je ulov a sto promasaj 😅

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti i drago mi je da ti se sviđa! :) Može oboje. :D
      Čestitam, danas možda nije loše pokušati s nečim za sreću, haha! :)

      Izbriši
  2. Obozavaam Mixu! Oko ruža Bourjois moram se složiti, kupila sam 2 (jedan u sticku i jedan tekući). Stick je preeedivan, lijepo se nanosi ma bajka od ruža, ALI tekući :$ em se razmazuje, em se lijepi, bude ga svuda samo ne na usnama i ne nanosi se ravnomjerno :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slažem se! I ja sam imala jedan u sticku i bio je odličan, ali ovaj tekući baš je loš...

      Izbriši
  3. Kod mene ista stvar sto se ruza tice,znaci narucila par nijansi jer su ih drugi hvalili kad ono sok kad sam ih probala...veliko ne sto se mene tice

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovu nijansu ruža nisam isprobala no sa par naručenih, koje nisu bile u onom setu,su mi čisto ok, zadovoljna sam kvalitetom istih.

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam taj ruz u nijansi 27 Cafe Ole i jedan mi je od najdrazih ruzeva ikad.I nijansa, i postojanost i tekstura odlicni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da nijansa igra ulogu jer, kao što napisah, ostala dva iz iste linije imaju bolju pigmentaciju :)

      Izbriši
  6. Mixa odstranjivac nisam isprobala ali zato jesam Bourjois tekuce ruzeve. Nijanse koje ja imam se nanose ravnomjerno i meni su oni bas ugodni na usnama ali onaj njihov specificni miris me stvarno iritira. Istina da brzo nestane ali bas je neugodan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimljivo je da kod ovog i ostalih što imam, nema mirisa, haha. :)

      Izbriši
  7. Ovaj mixa proizvod je odličan, kupila sam ga kad sam prvi put pročitala ovaj članak i koristim ga nekih tjedan dana i stvarno mi se svidja. Voljela bih kad bi napravila recenziju Max Factor proizvoda. Već dosta dugo koristim cream puff puder i lakove koji su dobro, htjela bi jos nešto isprobati tipa onaj miracle cheek duo ili glow duo, nisam nigdje našla recenzije od toga.

    Andreja Č.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)