ponedjeljak, 2. ožujka 2020.

Najbolji pokloni za Dan žena

Kada su u pitanju pokloni za Dan žena, u ovom članku pripremila sam nekoliko ideja za sve muškarce kojima nedostaju dobre ideje i za sve žene koje vole dobre akcije i lijepe poklone za sebe ili druge važne žene. Na Notinu postoji posebna kategorija s prijedlozima pa sam proučila i njih, ali i neke ostale proizvode koje imaju.

OPI Tokyo Collection

Stigao je ožujak i proljeće se bliži, stoga su lakovi za nokte u ružičastim nijansama pun pogodak. OPI lakovi iznimne su kvalitete i zato sam sigurna da s njima nećete pogriješiti. Cijena ovog seta iznosi 86,90 kn.

Armani Code
Armani Code jedan je od vječnih klasika parfemske industrije. Postoje i muška i ženska inačica ovog parfema, ali u ovom članku ipak vam moram preporučiti onaj za žene. Vanilija, sandalovina, med i jasmin samo su neke od njegovih nota. Mislim da Armani inače proizvodi izvrsne parfeme, stoga svakako proučite ponudu i ostalih čarobnih bočica.

L’Oréal Professionnel Mythic Oil
L’Oréal Professionnel Mythic Oil poklon set sastoji se od ulja (100 ml) i šampona (250 ml), a cijena seta iznosi 151,53 kn. Set je namijenjen njezi suhe i neposlušne kose, a to je jedan od učestalih problema većine žena, stoga nećete s njim pogriješiti.

Sigma Beauty Timeless Beauty Brush Set

Ako nekog zanima što bih ja željela dobiti, odgovor je Sigma Beauty Timeless Beauty Brush Set kistova. Obožavam njihove kistove jer traju godinama i izgledaju isto kao prvog dana. Jedan njihov kist imam već šest godina i još mu nijedna dlačica nije ispala. Istina, set košta 400 kn, ali kad su vrhunski kistovi u pitanju, toliko vam zna koštati i samo jedan kist.

I Heart Revolution Fizzer Kit Mettalic Heart
Ako želite kupiti nešto slatko i romantično, onda su to šumeće tablete za kupanje u obliku srca I Heart Revolution Fizzer Kit Mettalic Heart. Cijena im je 61,79 kn. Dečki, samo pazite da ne kupite ovo ženama koje kod kuće nemaju kadu, već samo tuš kabinu. :)

https://www.notino.hr/lancome/grandiose-maskara/

I za kraj bih još preporučila Lancome Grandiose maskaru uz jednu važnu lekciju muškarcima - žene vole skupu kozmetiku, ali često im bude žao izdvojiti veću svotu odjednom, tako da je ponekad lijepo pokloniti im neki kvalitetniji proizvod.



Sviđaju li vam se moji prijedlozi?



Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)