ponedjeljak, 16. rujna 2019.

Kupnja poklona - Notino

Ako vam se bliže neki rođendani, godišnjice, promocije ili bilo kakvi drugi posebni datumi kad ne znate koji biste poklon kupili, onda ste na pravom mjestu. Pogledala sam kakvi se pokloni mogu naći na Notinu iz nekoliko razloga: ponuda je ogromna, cijene su niže nego u drogerijama i imate mogućnost pakiranja poklona u predivnu kutiju. 

pokloni notino


Pokloni za žene bit će u središtu ovog članka, a prvo ću vam predstaviti jedan poklon koji bi vrlo vjerojatno svaka žena voljela dobiti.

Kerastase Elixir Ultime ulje Notino

Kerastase Elixir Ultime ulje za kosu jedan je od njihovih najprodavanijih proizvoda svih vremena. Ulje je skupo, košta čak 309 kn, ALI dolazi u ogromnom pakiranju od 100 ml što će vam trajati vječno i ima iznimno luksuzno stakleno pakiranje i savršen je poklon za svaku ženu koja brine o svojoj kosi. Elixir Ultime ulje dubinski hrani kosu i pruža joj poseban sjaj. Primijetila sam da mi je kosa mekša na dodir ako nanesem ovo ulje nakon pranja i baš često dobivam komplimente na račun kose.

Još jedan poklon koji mi se baš svidio jest Marc Jacobs Decadence poklon set koji se sastoji od parfema 50 ml i gela za tuširanje od 75 ml, a cijena mu je 539 kn. MJ parfeme ne možete naći na svakom koraku i nema ga svaka druga žena, tako da mu i to daje dodatni plus.

Marc Jacobs Decadence poklon set

Ako vaša prijateljica ili neka druga osoba ima problematičnu kožu, onda bi za nju dobar poklon bio Clinique 3 Steps putni set za masnu i problematičnu kožu.

Clinique putni set notinohr

Odličan je poklon i Revolution PRO Lipstick Collection set u kojem se dobije čak pet ruževa za usne (možete birati koji ćete set ovisno o nijansama), a cijena mu je samo 75 kn.

revolution pro lipstick collection set


Nadam se da su vam se svidjeli moji prijedlozi i da će vam dobro doći kad budete kupovali poklone! Spremite članak u bookmarks i bit će uz vas kad vam zatreba!

Koji vam je najdraži kozmetički poklon koji ste ikad dobile?




*PR članak

1 komentar :

  1. Odličan članak! Pogotovo za dečke koji ne znaju kupovati poklone 😁

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)