četvrtak, 22. kolovoza 2019.

Deset favorita ljeta 2019.

Ako me pratite na društvenim mrežama, mogli ste vidjeti fotografiju s količinom proizvoda koje sam nosila na more (bilo je zaista duhovitih komentara, moram priznati :D). Bila sam na moru 26 dana u komadu i ponijela sam zaista previše kozmetike, ali mnogo toga s ciljem testiranja kako bih vam mogla napisati recenzije. U ovom članku predstavit ću vam svojih deset ljetnih favorita koje sam upotrebljavala i koji su mi se zaista svidjeli.



Favoriti za sunčanje


Caudalie SPF 30 mlijeko za tijelo u spreju - vodootporno mlijeko sigurno za ocean/more (ne sadrži kemikalije koje uništavaju podmorje)  bez alkohola koje se brzo i lako upija. Nisam nijednom izgorjela i dobila sam zaista lijepu boju unatoč visokom faktoru.

REN Clean Screen Mineral SPF 30 matirajuća krema za lice - ovu kremu počela sam upotrebljavati i prije mora, a najviše mi se svidio mat efekt koji je zaista jak i savršen i za najmasniju kožu. Nije mi izazvao prištiće i bila sam zaista zadovoljna!

OLIVAL Super mrkva zlatno ulje za ubrzano tamnjenje - ovo mi se ulje najviše svidjelo zbog predivnih šljokica koje se zadržavaju i nakon kupanja u moru (ne u istoj mjeri, ali svejedno ostaju na koži). Idealno je za prve dane mora kad ste još bijeli jer njegova boja kožu vizualno potamni (naravno, u kombinaciji s faktorom). Ne mogu reći da sam primijetila brže tamnjenje, imala sam osjećaj da tamnim jednako kao i inače.

Tinktura Mrkva sprej za brže tamnjenje - ovaj proizvod nije na slici jer sam ga potrošila još dok sam bila na moru, ali on me oduševio i vidljivo sam brže tamnila! Međutim, došao je do mene slučajno jer ga je moja mama sebi kupila, ali nije mogla podnijeti miris. Meni je miris bio gotovo neprimjetan, tako da ne znam u čemu je stvar, ali čisto da znate da možda ima nešto što određenim osobama može smetati. Na svu sreću, nisam jedna od njih i zato sam dobila predivnu brončanu put!

Favoriti za njegu kože


Dove Nourishing Secrets losion za tijelo u spreju (kokos) - ako volite kokos, onda ovo morate probati! Ima sprej kao dezodorans i savršeno radi, a sam se losion upija u minuti i ostavlja predivan miris!

Afrodita Sun Care maglica za tijelo Coco Joy - vidi se da volim kokos, zar ne? :) Ovaj sam proizvod nosila na plažu i upotrebljavala ga za osvježenje i oporavak kože od sunca jer sadrži i aloe veru. Ima 99,9 % sastojaka prirodna podrijetla!

Avene After-sun Repair kremasti gel - ni ovaj proizvod nije na fotografiji jer sam i njega potrošila (dečko ga je krao i za sebe s mog noćnog ormarića, a brat je mislio da je termalna voda pa ga je našpricao na lice :'D) i mogu samo reći da je SAVRŠEN! Ako vas koža zateže ili peče ili bilo što nakon sunčanja, ovo nanesite i već sljedeće jutro bit ćete kao novi! Tekstura je poput nekog seruma i jako se dobro upija. A da zaista valja, potvrđuju i muškarci koji ga kradu sebi kad ja ne gledam, haha.


Favoriti za kosu


Klorane Sun Radiance Ylang-Ylang ulje i šampon za kosu - mislim da Klorane proizvodi zaslužuju više pažnje jer zasad sam bila oduševljena baš svakim proizvodom koji sam probala (osobito šamponom za suho pranje kose). Ovo ulje štiti kosu od sunca i klora te ima UV zaštitu. Šampon omekšava kosu i upotrebljavam ga i nakon što sam se vratila s mora, a moram priznati da me osvojila i zlaćana boja samog šampona.

Favoriti za šminkanje


Essence I <3 Extreme vodootporna maskara - kad sam ju tek otvorila, iznenadila me veličina četkice koja je gotovo kao cijelo moje oko i time joj preciznost nije najbolja, ali sve ostalo zaista je odlično. Potpuno je vodootporna i možete roniti s njom, ne razmazuje se i ne trusi, a zaista lijepo produlji trepavice i da im volumen. Odličan omjer cijene i kvalitete!


Dijelimo li neke favorite?


2 komentara :

Hvala na komentaru! :)