ponedjeljak, 17. lipnja 2019.

Anastasia Beverly Hills Sultry paleta sjenila (recenzija)

Anastasia Beverly Hills marka postala je vrlo popularna unazad nekoliko godina, a njihove palete sjenila možete vidjeti na svim društvenim mrežama. Otkako je krajem prošle godine izašla Sultry paleta, nalazila se na mojoj listi želja jer obožavam šljokice, a njezina me je ambalaža osvojila na prvu.



Paleta doazi u kutiji iste teksture i dizajna kao i sama paleta, a cijena joj je oko 380 kn Beauty Bayu. Paleta se sastoji od 14 nijansi, ogledalca i kista. Sedam je nijansi mat, a sedam je sjajnih.




Neću vam reći da je izbor nijansi nešto novo i neviđeno jer nije, ali meni su zaista lijepe te često posežem za njom jer najviše i volim takve nijanse. Kvaliteta sjenila razlikuje po mom mišljenju jer sjajne su nijanse zaista vrhunske pigmentacije, kao pravi pigmenti, a ne sjenila, dok su mat nijanse prosječne kvalitete. Ne mislim da su loše, ali nije da su me osvojile do te mjere da bih mogla reći da nikad nisam bolje probala.



Neke se nijanse blendaju bolje od ostalih, a sjajne nijanse znatno se bolje nanose prstom nego kistom. Kist kao da ne uspije pokupiti sve šljokice u istoj mjeri kao prst.

Prvi red:



Drugi red:


Ovo je neupitno dobra paleta, ali morate biti svjesni da plaćate ime i ambalažu, a ne samo proizvod, stoga je cijena prilično visoka. Sjenila zaista ostaju na kapcima dok ih ne skinete, tek se neke nijanse malo truse kad ih nanosite, ali samo u svom panu, a ne na kapcima. Sjajne su nijanse apsolutno predivne i zbog njih vam mogu preporučiti ovu paletu.


Imate li koju ABH paletu?


2 komentara :

  1. Predivne nijanse. Nemam još uvijek nijednu ABH paletu, ali bih voljela probati Soft Glam 😍🤗

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)