ponedjeljak, 27. svibnja 2019.

Lancome La vie est belle klasična i Intense inačica

Svi koji me dobro poznaju, znaju da je Lancome La vie est belle moj najdraži parfem. Kupovala sam ga godinama jedan za drugim, ali odjednom su ga svi počeli nositi i lako sam ga mogla prepoznati na ulici. Budući da više volim imati jedinstveni miris, počela sam eksperimentirati s različitim parfemima, ali ipak mu se uvijek vraćam. Međutim, ovaj sam put odlučila isprobati i La vie est belle Intense inačicu ovog parfema i usporediti ih. 

Lancome La vie est belle parfem


Oba su parfema s Notina, a trenutna je cijena Intense parfema 364 kn za 30 ml, a klasična je inačica 329 kn. Oba parfema imaju isti model bočice koji je zaista elegantan i izrađen od čvrstog debelog stakla. Razlikuju se u vrpci na vrhu te je Intense bočica malo tamnija.

Lancome La vie est belle parfemi Notino

Možete vidjeti da je u mojoj klasičnoj bočici ostalo tek nekoliko kapi, ali to se dogodilo kad sam putovala - otklopio se i velik je dio parfema nestao. Poklopac se lako skida, tako da pazite na taj dio da se i vama ne dogodi isto.

Lancome La vie est belle Intense edp Notino

Vjerujem da većina vas zna kakvog je mirisa klasična inačica - ugodan, topao, s vanilijom i pačulijem kao bazom. U Intense inačici nema vanilije, ali ima pačuli te se pojavljuje šlag u bazi, a lješnjak u srcu parfema. 

Lancome La vie est belle Intense parfem Notino

Najveću razliku primijetila sam kad tek nanesem parfem jer tada se zaista razlikuju, ali već nakon nekoliko minuta ponovno osjetim poznati miris. Nisu identični, ali su zaista vrlo slični i rekla bih da je Intense možda malo aromatičniji. Primijetila sam i da dulje traje što me zaista iznenadilo! Općenito mislim da klasični LVB ima dobru postojanost, ali Intense osjetim na odjeći i sljedeći dan što je prava rijetkost i zato mislim da vrijedi tih 40-ak kuna više.

Iako bih rekla da je klasična inačica moj signature miris već godinama jer zaista je stvoren kao da sam ja birala note, Intense inačica ima bolju postojanost i nećete ga osjetiti na svakom koraku.

Svima bih preporučila oba parfema jer mislim da Lancome zna što radi i zaista ulažu u svoje male dragulje - od pakiranja, kvalitete do same promocije.


Koji je vaš najdraži parfem?



*PR članak

4 komentara :

  1. Odlični su.Moj najdraži parfem je Armani Code cashmere

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njega nisam probala. :) Probala sam samo klasični Code.

      Izbriši
  2. Ja obožavam Armani Si, svi primjete kada ga stavim! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Rebeka - Marija Vlajčić28. svibnja 2019. u 15:16

    Najdraži parfem mi je sigurno Ysl black opium. Jako je intenzivan i sladak, a to obožavam!:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)