utorak, 16. travnja 2019.

Proizvod tjedna: Colourpop Lit paleta sjenila

Dugo nisam pisala o proizvodima tjedna, stoga sam mislila da bi sada bilo pravo vrijeme da vam predstavim jedan od dragulja u mojoj kolekciji - Colourpop Lit paleta sjenila. Ovaj je dragulj prilično povoljan, točnije cijena mu je samo 12 dolara, tako da je to dodatni razlog zašto je ovo paleta koju trebate isprobati.



Ovo je paleta iz suradnje Bretman x Colourpop i premda zrači nekim božićnim duhom, nijanse možete upotrebljavati bilo kada, a ova žuta osobito je prikladna u proljeće. Premda mi je ambalaža predivna, nedostatak je što šljokice otpadaju i ostaju na rukama, stoga planiram obojiti ih prozirnim lakom za nokte. 


Sastoji se od osam nijansi od kojih su tri sa sjajnim česticama, a pet mat. Nedostatak joj je što nema ogledalo u odnosu na većinu paleta, ali to vam ionako treba samo ako putujete. Osim predivnog izbora nijansi mene je osvojila odličnom pigmentacijom i samom kvalitetom sjenila. Postojanost sjenila može se mjeriti sa znatno skupljim paletama i zaista mi je drago da sam ju kupila i sigurna sam da neće biti moja jedina Colourpop paleta. Ne trusi se i lako se blenda, eventualno možda treba malo više truda s mat nijansama. 



Sviđa li vam se?


4 komentara :

  1. Paleta je stvarno predivna i jako mi se sviđaju ove nijanse.

    OdgovoriIzbriši
  2. Izgleda prekrasno, Colourpop stvarno ima vrhunska sjenila, ja imam paletu u suradnji sa Shaylom i odlična je :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)