subota, 16. lipnja 2018.

Prva brendovska kutija ljepote - MyAvonBox

MyAvonBox prva je kutijica iznenađenja na nažem tržištu u kojoj ćete pronaći proizvode samo jednog brenda. Obožavam takve kutijice (znate i sami da pišem za Tester Box), a vjerujem da su odlične za sve nas koji volimo faktor iznenađenja i novu šminku svaki mjesec. 




Prvi MyAvonBox dolazi s temom From Nude to Glamour i prepun je dekorativnih mark. proizvoda, a ovo je popis:

  • mark. Spectralash maskara, Black
  • mark. tuš za oči, Black
  • novo! mark. Epic Intense paleta sjenila za oči, Art of the Nudes
  • mark. Epic Lip ruž za usne, Blushing Beauty
  • novo! mark. Epic Lip Transformer ruž za usne, Guilty Pleasure
  • mark. Gel Shine lak za nokte, Cosmic Flush


Unutar kutije očekuje vas i posebna knjižica ljepote: detaljan vodič za čak 3 različita looka koja možete napraviti uz ovih šest mark. proizvoda: od prirodnog preko dnevnog do glamuroznog.

U nastavku vam donosim još nekoliko fotografije te swatcheve palete i ruževa. 







Ovaj ruž boje mesa apsolutno je predivan, osvojio me na prvu i svakako ga moram preporučiti, neovisno hoćete li kupiti cijelu kutijicu ili samo njega. 

Cijena kutijice iznosi 185 kn i možete ju naručiti do 4. 7. te ćete tako uštedjeti 15 kn pri naručivanju sljedeće. Zbrojila sam cijene svih pojedinačnih proizvoda u trenutnoj kampanji te vam je ušteda oko 50 kn u odnosu da kupujete svaki proizvod pojedinačno. To vam je kao da ste jedan ruž i lak za nokte dobili gratis. Svjesna sam da mnogi očekuju da će kutijice imati bar dvostruku vrijednost, ali na vama je da odlučite je li vam ovo isplativo. Ja svakako mislim da je ovakva kutijica savršen poklon vama dragoj osobi jer je lijepo upakirana, sve su full size proizvodi i izbor je proizvoda takav da bi mnogi mogli sve upotrijebiti.  


Što vi mislite?


4 komentara :

Hvala na komentaru! :)