četvrtak, 29. ožujka 2018.

FOREO LUNA mini

Posljednjih mjesec dana počela sam upotrebljavati FOREO LUNA mini uređaj za njegu i čišćenje kože i odlučila sam podijeliti s vama svoje dojmove jer ju trenutno možete nabaviti u dm-u po 30% nižoj cijeni u zamjenu za bodove, a to se prilično isplati jer joj je redovna cijena 750 kn. Ako ćete ju naručivati, možete ju pronaći na FOREO stranici za 699 kn.


Što kaže FOREO?

Zahvaljujući 8.000 T-Sonic™ (transdermal sonic) pulsacija koje LUNA mini usmjerava u jednoj minuti, njena silikonska glava osigurava učinkovito dubinsko čišćenje, ostajući pri tome nježna za kožu.

Glava Luna mini četkice izrađena je od zaobljenih silikonskih dodirnih točaka koje klize licem, zbog čega je možemo koristiti svakodnevno i što osigurava neabrazivno, izrazito nježno čišćenje izvanrednog osjećaja.

Pogodna za sve tipove kože, LUNA mini četkica ima tanje dodirne točke koje nježno čiste osjetljivu ili suhu kožu i deblje dodirne točke za precizno čišćenje na prednjoj strani, te dodirne točke za masnu kožu na stražnjoj strani.

Napravljena od neporoznog silikona koji se brzo suši i sprječava nakupljanje bakterija, LUNA mini je najčišći uređaj za čišćenje lice, čak i do 35 puta više higijenski nego klasična četkica za čišćenje lica.

LUNA mini predstavlja iznimnu vrijednost jer ne zahtijeva zamjenske glave uređaja te dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu - Vaša koža će vam biti zahvalna dugoročno.

Zvuči primamljivo? Vrijeme je da provjerimo!




Uređaj sam upotrebljavala svaki dan ujutro i navečer po jednu minutu. Svakih 15 sekundi stane na milisekundu (po nekoj mojoj računici) i onda možete promijeniti zonu lica - lijevi obraz, desni obraz, brada i područje oko usana te čelo. Nakon minute uređaj prestaje signalizirati da je vrijeme za promjenu zone. Stražnju stranu uređaja upotrebljavala sam na T-zoni jer je ona najproblematičnija u mom slučaju.


Uvijek bih prvo umila se, nanijela proizvod za čišćenje lica i nakon toga krenula s laganim kruženjem Lunom po licu. Vrlo je nježna i u početku sam bila skeptična kako ona uopće uspije sve očistiti, ali na kraju sam se uvjerila da doista uklanja sve ostatke šminke i koža nakon nje bude potpuno glatka i čista.


Uz uređaj dolazi i USB kabel (bez adaptera), a ja ju još nisam nijednom morala puniti nakon mjesec dana korištenja. Ima dvije brzine, ali dosad sam uvijek upotrebljavala veću. 

Ono što me najviše zanimalo, a vjerujem i da zanima vas jest kakva mi je koža i je li i dalje problematična - odgovor je da. Prištići nisu čarobno nestali i nije mi se lice očistilo još uvijek, ali nedavno sam saznala da imam policistične jajnike te bih svoje probleme ipak pripisala hormonima, a ne nedostatnom čišćenju lica. Pozitivna je strana da mi prištići brže prolaze i da rjeđe moram raditi piling lica.

Svakako ću nastaviti upotrebljavati ovu divnu spravicu i nadam se da ću s vremenom vidjeti još veće rezultate!

Ako vam se sviđa, dostupna je u pet boja, meni je ova ljubičasta najljepša, ali za svakoga se može pronaći nešto.


Jeste li probali neki FOREO uređaj?





*PR proizvod

2 komentara :

Hvala na komentaru! :)