srijeda, 5. travnja 2017.

Top tri Kozmetika Afrodita proizvoda

Ukoliko me dulje pratite, mogli ste primijetiti da u posljednje vrijeme pišem o favoritima nekog proizvođača, a danas je na redu Kozmetika Afrodita. Bit će ovo kratak članak u kojem ću vam predstaviti svoja tri favorita za koje vjerujem da su vrijedni vaše pažnje.



1. Afrodita Coconut Milk mlijeko za tuširanje - ovo je treće ili četvrto pakiranje dosad i mislim da to dovoljno govori koliko ga obožavam. Svi koji me poznaju, znaju da sam ovisnica o mirisu kokosa, tako da nije čudno da ovo mlijeko kupujem uvijek iznova. Hidratizira kožu i ako vam ponestane pjene za brijanje, ono će super poslužiti! Čista petica od mene!


2. Afrodita 100% SPA šećerni piling za tijelo - kad sam ga prvi put isprobala, samo se pitala zašto ja to čudo nisam nikada prije isprobala! Postoje "pilinzi" i postoji OVO! Nema riječi kojima bih opisala ovo savršenstvo. Sadrži smeđi šećer i shea maslac, a najviše mi se sviđa što ostavlja lagani sloj ulja na koži i nije potreban nikakav losion nakon njega. Fotografija ispod nije baš reprezentativna jer nije novi proizvod, ali nadam se da nećete zamjeriti.


3. *Afrodita Cotton&Silk tekući sapun - ok, priznajem, tko još obraća pozornost na tekući sapun? Međutim, ja sam lijena upotrebljavati kreme za ruke i sigurno ih imam pet otvorenih koje sam možda upotrijebila jednom ili dvaput, ali zato vidim razliku s dobrim i lošim sapunom za ruke. Uz ovaj sapun ruke su mi nježne, a uz to ima dobar miris. Postoji i krema za ruke iz iste linije, ali nemam naviku upotrebljavati ju, tako da ne mogu vam više napisati o njoj.



Koji su vaši najdraži Afrodita proizvodi? I imate li neki proizvod od kokosa za preporučiti? :D


2 komentara :

  1. Afrodita ima dobrih proizvoda i ja isto volim njihove gelove za tusiranje i mlijeka za tijela. Bas mi treba neki dobar piling za tijelo tako da cu skicnuti ovaj. Volim i ja miris kokosa, pogotovo ljeti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj piling vrijedi isprobati i sigurna sam da se nećeš razočarati! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)