četvrtak, 6. travnja 2017.

Maybelline Fit me! Matte + Poreless tekući puder (sve nijanse)

Ako imate masnu kožu, onda je ovaj članak idealan za vas jer vam donosim recenziju Maybelline Fit me! Matte + Poreless tekućeg pudera koji je idealan za sve osobe masne i problematične kože.




Posljednja dva tjedna upotrebljavala sam samo taj puder i to na različite načine kako bih vam mogla napisati što objektivniju recenziju. 
Imam masnu T-zonu i normalne obraze, a T-zona, osobito čelo, relativno je problematična, imam dosta mitesera i sitnih prištića kojih se ne uspijevam riješiti već godinama. Volim pudere koji dobro prekrivaju i zato ne pravim razliku između "teških" i "lakih" pudera jer sam ja naviknula na one koji sve prekriju, neovisno o tome idem li na faks ili van.

Tekstura ovog pudera srednje je gustoće što znači da se lako nanosi i blenda (lakše od Aura Cover me! tekućeg pudera), a prekrivanje mu je srednje, no nadogradivo do jakog. Meni je izvrsno i taman mi toliko treba, tako da me odmah dobio na prvu.

Za razliku od nekih Maybelline pudera nema problema s doziranjem ovoga, ne curi iz tubice na sve strane kao što mi se znalo događati s Affinitone puderom. 

Potpuno matira lice, a ukoliko ne nanesem puder u kamenu ili prahu nakon njega, počnem se sjajiti nakon četiri do pet sati što je vrlo dobro, premda može i bolje. Uz puder u kamenu ne sjajim se oko osam sati što je sasvim dovoljno za moj radni dan.


Nije mi se dogodilo da mi sklizne s lica i stvarno sam zadovoljna po pitanju postojanosti.

Međutim, premda sam dobila sve nijanse, nijedna od njih ne odgovara mi u potpunosti i mislim da bi to mnogima mogao biti problem. Vidjet ćete ispod na fotografiji da veći broj ne znači tamniju nijansu, tako da o tome vodite računa. Najsvjetlija nijansa 110 meni je presvijetla, a 115 i 120 ipak su mi malo tamne u odnosu na vrat i prsa. Budući da često konturiram lice, onda mi to nije toliki problem, ali inače bi bio. I ne znam kako objasiti ovaj fenomen, ali nijansa 115 ne izgleda tako tamno kad ju tek istisnete iz tubice kao kada ju nanesete na cijelo lice.



Na fotografiji iznad možete vidjeti moje lice bez pudera i ostale šminke (lijevo) te fotografiju s ovim puderom u nijansi 115 (desno). Obje su fotografije bez filtera i fotografirane su na dnevnom svjetlu.

Cijena: oko 60 kn/30 ml

Sve u svemu, mislim da je ovo odličan puder za sve osobe masne kože i jedva čekam malo vitamina D i da mi koža ne bude tako svijetla jer će onda i ta mana s nijansama nestati.

Što vi mislite? 



*PR proizvodi (Maybelline NY Hrvatska)

Broj komentara: 8 :

  1. Meni bi najsvjetlija nijansa bila dobra. Ali nemam masnu kozu.. nego normalnu..
    Jel bi i meni bio ok ili?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da bi jer su meni obrazi normalni i super je sve, ne isušuje niti išta takvo :)

      Izbriši
  2. Dobar je dobar... 115 nijansa ne izgleda tamno kad se stavi na lice.. Ja sam Mac nw20 pa mi je ovaj 115 ok...
    Malo izgleda žučkasto ali na licu se ne primjeti toliko..

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam trenutno zaljubljena u Catrice HD i ne znam kako da se odvojim od njega ali sigurno da cu da probam i ovaj s obizorom da je vise za masnu kozu (ta sam). Samo sto se tice nijansi ne znam koja bi mi odgovarala hmm .. mozda ova 115 nekako mi djeluje neutralno. ostale su mi nekako tamne a ova 110 je bas svijetla.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam ga i ja i dobar mi je, ali da, ovaj je bolji za masnu kožu :)

      Izbriši
  4. Svakako si planiram uzeti ovaj puder jer mislim da bi mi mogao odgovarati. Mozda bi i ja mogla imati problema sa odgovarajucom nijansom ali vidjet cemo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pokušaj sa 115 ako inače nisi najsvjetlija nijansa :)

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)