nedjelja, 12. veljače 2017.

Oda parfemu: Lancome La vie est belle

Svaka žena ima svoj signature parfem kojemu se uvijek vraća i po njemu je prepoznatljiva. Za mene je to Lancome La vie est belle i kupila sam već treću bočicu nedavno, stoga sam odlučila napisati vam nekoliko riječi o njemu.




Parfem me prvo osvojio izuzetno jednostavnom, a opet elegantnom i prepoznatljivom bočicom. Na njemu nema nikakvih naljepnica ili promocija brenda, izuzevši urezanom nazivu parfema na vrhu. Iako je dostupan u više verzija, nisam imala priliku isprobati ih, stoga se držim ove klasične koja me osvaja. 

Činjenica je da je ovo "razvikan" parfem i često ga možete osjetiti oko sebe, ali bez obzira na to, ja se nisam ni u jednom toliko pronašla kao u njemu. 
Glavni mu je sastojak iris, a pačuli i vanilija čine ga toplim i puderastim. Ženstven je i idealan za hladne dane, a potrebno je nanijeti ga vrlo malo jer je vrlo intenzivan. Nekima je sladak, ali meni je ta slatkoća vrlo umjerena i decentna, daleko od voćnih parfema.

Što se postojanosti tiče, ja sam već naviknula na njega te mi je teško reći koliko se dugo osjeti, ali sigurna sam da se osjeti bar četiri do pet sati na mojoj koži. 

Cijena mu je 520 kn za 30 ml te ako tražite poklon za nekoga ili za same sebe, mislim da ćete s ovim parfemom teško pogriješiti. 


Jeste li ga isprobali? 


2 komentara :

  1. Bas volim Lancome parfeme pa tako i ovaj ali najdrazi njihov parfem mi je ipak Miracle.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je okej i taj, ali ipak mi je ovaj bolji :) no to je ipak sve subjektivno

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)