srijeda, 1. veljače 2017.

Tjedan ljepote 2017.

Odlučila sam podijeliti sa svima vama nekoliko korisnih informacija o Tjednu ljepote jer vjerujem da bi vas moglo zanimati. Uostalom, ako svi znaju za Tjedan restorana, bilo bi šteta da se ne sazna i za ovo. Inače ne dijelim PR tekstove na svom blogu, ali smatram da bi vam ovo moglo koristiti jer za 100 kn u većim hrvatskim gradovima možete uživati u lijepim kozmetičkim tretmanima.




Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske četvrtu godinu organizira Tjedan ljepote u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te pružanja što većem broju građana priliku da posjete renomirane kozmetičke salone. 

Cijeli projekt prožet je humanitarnom notom pa će 10% iznosa od kotizacija salona ove godine biti donirano Udruzi Debra koja brine o oboljelima od bulozne epidermolize zbog koje djeca imaju krhku kožu poput leptirova krila. 
Najljepša manifestacija Tjedan ljepote održat će se u periodu od 6. do 12. veljače 2017. godine, a sudjelovat će kozmetički saloni s područja cijele Hrvatske.

Preko 60 kozmetičkih salona iz 11 gradova (Baška Voda, Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Križevci, Metković, Osijek, Rijeka, Split, Virovitica, Zagreb) u navedenom razdoblju svojim klijentima nudit će različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni od 100,00 kn čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. 



Tjedan ljepote Facebook: klik
Tjedan ljepote web: klik


Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)