petak, 20. siječnja 2017.

Četvrti blogorođendan ili kako je ovaj blog odrastao

Prije četiri godine na današnji datum jedna je srednjoškolka započela pisati beauty blog ne znajući što ju čeka i ne raspolažući velikom kozmetičkom kolekcijom (bar ne ako ju usporedimo s današnjim stanjem), ali zato je imala dobru volju i bila je uporna. Četiri godine nekome nisu mnogo, ali iza te brojke stoje tisuće uloženih sati, više desetaka otkazanih dogovora, više tisuća uloženih kuna i, moram priznati, čelični živci koji svu svoju moć pokazuju na oblačne i nefotogenične dane kada je pokušaj fotografiranja jednog proizvoda jednako zahtjevan kao i salto unazad.



Suvišno je reći da se od davne 2013. mnogo toga promijenilo; u nečemu sam napredovala, a u nečemu nazadovala. Danas sam zadovoljna kvalitetom svojih fotografija koja je neusporedivo bolja nego prije, ali zato sam prije pisala znatno češće. Osobito dok nisam počela studirati.
Jedna od mojih novogodišnjih odluka bila je da ću se posvetiti blogu, ali čekam kraj kolokvija i ispitnih rokova jer, bez obzira na sve, to su mi prioriteti. Međutim, čim to sve prođe, obećajem da ću nadoknaditi sve nedostatke i potrudit ću se biti bolja nego ikada. 2016. bila je prekretnica jer sam započela YouTube kanal, a od 2017. godine očekujem da ću unaprijediti sve društvene mreže te pripremiti brojne zanimljive sadržaje i za moje čitatelje i za moje gledatelje.

Zahvalna sam svima vama koji me pratite, osobito onima koji su ovdje od mojih početaka. Uživam u ovome što radim i blog je moj bijeg od stvarnosti i jedna od stvari koje me čine ponosnom. Zahvalna sam i svim svojim kozmetičkim suradnicima i PR predstavnicima koji cijene moj rad te mi daju priliku isprobati najnovije kozmetičke novitete koje, ako već ne stignem recenzirati, obavezno vam pokažem na svom Instagram profilu (@lipsticksblade). U budućnosti se nadam da ću što više toga stići recenzirati i da će ti članci biti što zanimljiviji.
 Nikada nisam očekivala da ću neke svoje najintimnije misli podijeliti s drugima, ali činjenica da je rubrika Ruževe kronike jedna od najčitanijih na blogu, svakako planiram nastaviti s pisanjem.

Četvrti rođendan mora se propisno proslaviti, stoga možete očekivati više darivanja te se nadam da ću iznenaditi što veći broj svojih čitatelja!

Vrijeme za slavlje! (ovaj put uz knjigu)



Broj komentara: 5 :

  1. Super. Veselim se novim postovima i videima :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretan ti blogorodendan! Zelim ti da i dalje nastavis pisati i uspjesno voditi ovaj blog te da proslavis jos puno blogorodendana :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Cestitam na 4 godine rada i truda oko bloga :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Sretan blogorođendan. I puno uspjeha ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke za 4 godine držanja bloga, zahtjevan je to posao ali najbolji na svijetu :)

    puse :*

    http://beseenbepopular.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)