utorak, 8. studenoga 2016.

Avon Life parfem

Iako pisanje recenzije o parfemu smatram kao opisivanje hrane koju ne možete okusiti, svejedno sam odlučila napisati vam svoje mišljenje o Avon Life parfemu. Ne, to nije recenzija, to nije opisivanje mirisnih nota jer u to se ne razumijem ni najmanje i mogu samo to prepisati iz drugih izvora; to je preslika dojma koji je ostavio na mene - ako razumijete što želim reći.



Volim jedinstvene parfeme, volim kada su posebni i ne mogu reći da me podsjećaju na neki drugi parfem. Volim zavodljive parfeme uz koje se osjećam posebno, privlačno, čak i snažno. Iako su to više "večernji" parfemi, ako sam tako raspoložena, nanijet ću ga i u sedam ujutro. Kod mene nema pravila. Ne volim voćne parfeme i ne volim mirisati kao šećerna vata.



Ovaj je parfem cvjetni i, kako kažu izvori, najvažniji je sastojak ljubičica, a neke od ostalih nota još su bijeli čaj i cvijet irisa. Budući da ja to stvarno ne prepoznajem, mogu samo opisati kako sam ga ja doživjela. Iako je ovo cvjetni miris, ima u njemu nešto pomalo aromatično što mene privlači. Ne miriši mi samo na proljeće kao svi cvjetni parfemi, recimo to tako. Svjež je, ali opet ne toliko da ne bi mogao biti večernji parfem. Znam da vam se ovi opisi možda čine smiješnima, ali meni je pomalo kontradiktoran jer spaja različite suprotnosti - toplo i hladno, svježe i aromatično, slatko i zavodljivo (ili samo to ja tako doživljavam, ne znam). Baš zbog svih tih razloga ovaj je parfem dobio odličan naziv - Life. Doista, to je parfem koji će se prilagoditi vašem životu, postat će dio njega, a ovisno o tome što volite, možete ga nositi kad god vi to želite.

Dobila sam više upita koji parfem imam kada sam njega nosila i to samo potvrđuje da je privlačan. Ja ga na sebi osjetim 3 do 4 sata, a onda ili miris ispari ili se ja naviknem pa ga više ne osjetim, to vam ne mogu reći.


Zaključno mogu reći da je Avon odradio odličan posao s ovim parfemom, a također me oduševila predivna bočica. Možda nije potpuno moj jer ne nosim često cvjetne parfeme, ali svakako mi se svidio u moru parfema bez karaktera.

Nastao je u suradnji s Kenzom Takadom, ima 50 ml i redovna mu je cijena 265 kn, premda sada košta oko 185 kn.



*PR proizvod

1 komentar :

  1. Hvala što si podijelila s nama svoje mišljenje :)
    Znaci iduci put moram isprobati ovaj parfem :)

    posjeti nas na http://beseenbepopular.com
    pusa

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)