petak, 29. srpnja 2016.

Proizvod mjeseca: GARNIER Dvofazna micelarna voda

Moram priznati da dugo nisam bila oduševljena nekim proizvodom kao što sam oduševljena Garnier dvofaznom micelarnom otopinom s uljem. Isprobala sam desetke micelarnih otopina među kojima su Eucerin, Bioderma, Mixa, Byphasse, Nivea, Ziaja i druge, a ova je definitivno u samom vrhu mojih omiljenih micelarnih otopina koju sam zavoljela čim sam ju prvi put isprobala.




Micelarna dolazi u plastičnoj bočici s poklopcem, a ima je čak 400 ml i mislim da košta oko 40 kn što je jako malo s obzirom na količinu. Na bočici piše da je ta količina dovoljna za 200 korištenja, premda nisam baš potpuno sigurna u to jer sam ja potrošila petinu u mjesec dana, a upotrebljavam ju jednom dnevno. Jednu petinu zaprema ulje, a ostalo je prozirna tekućina. Brinulo me to ulje u početku jer imam masnu kožu, ali, na moje najveće iznenađenje, koža uopće ne ostaje masna i ljepljiva, već zaglađena. Ja se uvijek umijem nakon nje, ali to je više stvar navike. Prije korištenja potrebno ju je protresti jer u suprotnom ćete imati samo ulje na blaznici.





Ono što me, zapravo, najviše oduševilo jest to da savršeno skida šminku bez trljanja i to čak vodootpornu maskaru s kojom se uvijek mučim, osobito ljeti. U nekoliko poteza možete skinuti baš svu šminku s lica bez imalo mučenja i iritiranja kože. Nije mi izazvala prištiće i nisam imala nikakve probleme zbog nje.


Toplo vam preporučujem ovaj proizvod i sigurna sam da će vam se svidjeti kao i meni. Jeste ju vi isprobali?


*PR proizvod

Broj komentara: 9 :

  1. nakon brda pozitivnih recenzija- kupit ću je svakako :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš zanimljivo. O ovom proizvodu sam za sada pročitala nekoliko protivrečnih recenzija, tako da jedva čekam da je isprobam :D

    OdgovoriIzbriši
  3. U zadnjih par dana sa svih strana slušam koliko je ova micelarna dobra tako da je sigurno na redu za isprobavanje nakon moje trenutno najdraže Ziajine :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Po meni ima preintenzivan miris.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)