subota, 2. srpnja 2016.

Avon True Colour Quad palete sjenila

Dolaskom ljeta šarene se boje napokon vraćaju u modu i umjesto tamnih i nude kozmetičkih proizvoda, vrijeme je da isprobate i nešto u boji. Naravno, treba se prvo odvažiti, ali probudite dijete u sebi i ponovno se zaigrajte bojama, a tu bi vam mogao pomoći Avon s True Colour paletama Rose Awakening i Sun Washed Blooms. Svaka paleta ima četiri nijanse koje su idealne za ovo doba godine, a u nastavku otkrijte nešto o njihovoj kvaliteti.





Palete dolaze u crnoj kartonskoj kutijici i u kvalitetnoj crnoj, plastičnoj ambalaži s ogledalcem. Cijena svake paletice iznosi 55 kn (u trenutnoj kampanji), a svaka ima četiri nijanse koje zajedno imaju 5 grama.


Rose Awakening

Ova se paleta sastoji od triju shimmerastih nijansi i jedne mat (broj tri) i sve su nijanse baš girly. Pigmentacija mat nijanse bolja je od ostalih, premda i ostale nijanse imaju dobru pigmentaciju, a možete ih koristiti i kao highlighter jer su potpuno odgovarajućih tonova. Postojanost im je vrlo dobra i ne nakupljaju se u pregibu, ali mana im je što se truse, stoga morate prvo otresti kist prije nanošenja na kapak.



U ovoj paleti najviše mi se sviđa nijansa #2 jer je uistinu drugačija i takvu nijansu nećete pronaći u većini paleta koje možete pronaći na tržištu. Ukupna ocjena bila bi 3,5 jer se sjenila truse i jer bi sjajne nijanse mogle biti malo pigmentiranije.

Sun Washed Blooms

Ova paleta ima dvije mat i dvije sjajne nijanse i, kao i kod prethodne, mat nijanse bolje su pigmentirane od sjajnih. Nijanse su hladnijih tonova, a osobitu mi je pozornost privukla nijansa #2 jer takvu zelenu još nikada nisam imala ni u jednoj paleti sjenila. Sve ostale karakteristike vrijede kao i kod prethodne paletice.




Iako nisu savršene, mislim da su ovo vrlo dobre paletice s posebnim nijansama jer sam već zasićena od pedeset nijansi smeđe te mi se sviđa što napokon ima nešto novo i drugačije. Da su nijanse malo pigmentiranije, bila bih još sretnija, ali moram napomenuti da na fotografijama gore ima samo jedan sloj sjenila, a ne pet kao što neki blogeri rade kako bi vam dočarali nijanse. Htjela sam vam što vjerodostojnije pokazati kako nijanse izgledaju te što možete očekivati od ovih paleta.



*PR proizvodi

Nema komentara :

Objavi komentar

Hvala na komentaru! :)