ponedjeljak, 13. lipnja 2016.

Catrice Allround paleta za konturiranje + video

Zahvaljujući Kim Kardashian, konturiranje je postalo izuzetno popularno danas te ćete rijetko naići na makeup artiste koji ne konturiraju  lice. Budući da i sama nemam izražene jagodične kosti i mislim da imam srednje visoko čelo, i sama volim konturiranjem to malo urediti i naglasiti crte lice. Do prije nekoliko mjeseci na našem tržištu nije bilo proizvoda za konturiranje, mogli ste ih jedino naručiti, a sada se to promijenilo i u svim hrvatskim drogerijama s Catrice proizvzodima možete pronaći Catrice Allround paletu za konturiranje!




Dizajn palete isti je kao dizajn njihove paletice s korektorima, a proizvodi su zapravo jako slični. Imate dvije tamne nijanse, dvije svijetle i jednu highlighter nijansu sa sjajnim česticama. Sve je kremasto i dosta se lako blenda, ali pigmentacija je osrednja te ne bih ovu paletu preporučila jako svijetlim i jako tamnim osobama - na jako svijetloj koži svjetlije se nijanse neće primijetiti, a tako i na tamnijoj koži neće biti primjetne ove tamne nijanse.


Cijena palete iznosi 35 kn što je super cijena i zato se svakako isplati probati, a i čak ako vam ne bude odgovarala, nećete morati žaliti jer nije preskupa.

Više možete saznati u novom videu te pogledajte kako ju ja koristim za konturiranje:



*PR proizvod

4 komentara :

  1. Ti si meni omiljena balkanska jutjuberica kao i blogerica <3 Iako i sama imam blog ne znam kako tako "opušteno pišeš", rečenice se same nadopunjuju, kao da ne bi mogle jedna bez druge. A videi... jednostavno ne znam kako uspijevaš! Paletica je predivna, no ne znam da li ću je kupiti jer imam zabranu da si previše šminkam lice da ne bih dobila bubuljice... jer am veoma osjetljiva po tom pitanju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. PS. Pozdrav iz Sarajeva :*

      Izbriši
    2. Draga Hadžera, hvala ti puno na lijepim riječima, uljepšala si mi dan! Imam i ja problematičnu kožu (što se možda ne vidi tako dobro u videu), ali nisam imala neželjenih nuspojava nakon korištenja ove palete. I tebi pozdrav iz Osijeka! :)

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)