utorak, 24. svibnja 2016.

Najdraži mat ruževi za usne - Gerard Hydra Matte

Danas ću vam otkriti veliku tajnu! Nakon nekoliko desetaka upita na Instagramu, Fejsu i YouTubeu koji ruž imam na usnama, odlučila sam pokazati vam o čemu je riječ i pokazati vam svoje trenutno najdraže i najčešće nošene tekuće ruževe za usne, ali i ruževe općenito. Vjerujte mi, ovakvi se ruževi ne pronalaze svaki dan i zato pročitajte post do kraja jer sam sigurna da nećete ni vi ostati ravnodušni.




Gerard Hydra Matte ruževe za usne otkrila sam sasvim slučajno i čim sam vidjela nijanse, znala sam da će biti moji. Na tržištu danas ima stvarno jako puno dobrih mat ruževa, ali izbor nijansi nije ništa posebno i svi su skoro isti. Mene su privukle dvije drugačije i tamne nijanse koje je stvarno teško opisati jer nikada ne izgledaju isto na usnama. Na svjetlijim fotografijama znaju izgledati potpuno drugačije od onih s lošijim osvjetljenjem, stoga ću vam na kraju staviti videe u kojima imam ove ruževe kako biste ih mogli vidjeti u što vjerodostojnijem izdanju.

Nijanse: Iced Mocha i Gravity


Iced Mocha tamnosmeđa je nijansa, ali u njoj ima još nešto što ju čini drugačijom od ostalih smeđih i to ćete i sami vidjeti na fotografijama. Gravity je smeđe-ljubičasta nijansa kakvu još nisam nigdje vidjela i kada ju imam na usnama, baš se osjećam posebno.

Oba ruža dolaze u crnim kartonskim kutijicama te su napravljeni od kvalitetne plastike. Imaju klasični spužvasti aplikator te vam je potrebna spretna ruka za lijepo nanošenje.



 Tekstura im je čarobna! Neusporediva je s ostalim ruževima koje sam probala, mogu samo reći da je kremasta i optimalno gusta te puno ugodnija na usnama nego većina drugih mat ruževa za usne. Ne isušuju usne nimalo (a i sam je naziv HYDRA Matte), savršeno su pigmentirani i na usnama traju satima. Izdrže više manjih obroka, ali nakon većeg obroka morate malo popraviti sredinu usana što je sasvim u redu. Za razliku od nekih drugih mat tekućih ruževa, ovi se osuše u roku minute, nikada se ne truse i nemate želju skinuti ih s usana jer vam smetaju. Jednostavno sam oduševljena!

E, sada, ništa nije savršeno pa tako i ovi proizvodi imaju jednu manu. Jedan ruž ima samo 1,75 ml, a košta 90 kn! U usporedbi - NYX Lip Cream ima 8 ml. Ako izračunate, ispada da je više nego četiri puta skuplji od Nyx ruža, a to stvarno nije malo. Ja ove ruževe obožavam i koristim ih 3, 4 puta tjedno u zadnje vrijeme i mislim da ću ih zato prebrzo potrošiti.

Mogu se naručiti na Beauty Bay stranici, a ja sam ih čekala oko 2 tjedna. Isto tako, nisu testirani na životinjama.

ICED MOCHA

na vanjskom rubu usana


Video u kojem ga imam na usnama: 



GRAVITY


na svjetlijoj puti uz umjetno svjetlo

Video u kojem ga imam (na kraju):



Sve u svemu, obožavam ove ruževe i vjerujem da nećete požaliti ako ih kupite! 




Broj komentara: 10 :

  1. Imam ih u nijansama Iced Mocha, Cher i Invasion i još ih imam nekoliko u planu.. možda neke od novijih nijansi. Odlični su mi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu ova gravity nijansa mora biti moja...vjerujem da se jako brzo potroše jer su predivni

    OdgovoriIzbriši
  3. Predobri su, zaista! :) Mjerkam ih vec neko vrijeme, moram imati neke nijanse. Izgledaju mi najvise mat od svih koje imam :) <3 divno ti stoje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vauuuuu... baš bi ih voljela probati 😊💄

    OdgovoriIzbriši
  5. Bas su neobicne nijanse ali tebi takve odlicno stoje. Jako lijepo izgledaju na usnama i steta sto je tako malo proizvoda unutra...iako ovako po slikama to nikada ne bih rekla, izgledaju mi normalne velicine.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Normalna je veličina ambalaže, ali ima malo proizvoda unutra :/

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)