subota, 21. studenoga 2015.

Dašak glamura u studenom

Teško je živjeti onako kako bismo mi željeli i, priznali to ili ne, najčešće sve što radimo u životu, odvija se pod nekom prisilom. Učite kako biste se lakše zaposlili jednoga dana, radite kako biste zaradili, štedite jer ne znate što budućnost donosi. Živimo brzo pod stalnim stresom, a rijetki su trenutci za koje možemo reći da su istinski užitak koji smo sami birali. Za mene je zima najgore doba godine i nisam luda za nadolazećim blagdanima i ne hvata me božićna atmosfera mjesec dana ranije. Meni je hladno, oblačno, imam previše obaveza i mrak je već u 16 sati što me izluđuje. S obzirom da bih već pala u depresiju da sam se predala tim faktorima, nastojala sam obogatiti svoje dane što sam više mogla. I kada mi se nešto nije dalo i kada mi je možda bilo draže ostati u krevetu, htjela sam isprobavati nove stvari, ići na nove događaje, bolje upoznavati pojedine osobe, jesti hranu koju samu skuham, kupiti šminku ili sitnice koje već dugo želim. 


Prije tjedan dana u Osijeku se održavao Fashion Incubator na kojem su svoje kolekcije predstavili većinom mladi dizajneri, a zahvaljujući dragoj Luciji Josipović iz Avona, Dunja s bloga Dunja u oblacima i ja imale smo priliku prisustvovati reviji te se družiti u ugodnom društvu. 

Pozorno praćenje uhvatio je i fotograf. :D Na usnama je MAC Rebel.


Već su vas vjerojatno sve blogerice upoznale s Tester kutijom, stoga se ja ne želim puno ponavljati. Nisam bila kod kuće kad je tek stigla, a dok sam došla, već ste sve i vidjeli. Mogu samo reći kako podržavam projekt, mislim da će s vremenom biti još bolji te moje čestitke Ivani Blažoti što se odvažila i započela tako nešto. 

Ove sam godine napokon došla do Ženskog rokovnika s naslovnicom koja mi se sviđa. Cupcake mi je možda bila i draža, ali ova je, u najmanju ruku, prikladna.



Moram vam priznati da obožavam Guess parfeme i ovaj sam se mjesec počastila jednim, bilo je jače od mene. Parfema nikada dosta, stoga ih volim i kupovati i dobivati. :D 


Od Avona sam krajem listopada dobila jedan predivan paket iznenađenja, a s vama bih svakako željela podijeliti sve nijanse superSHOCK gel eyelinera. 

Blackened Metal, Shimmering Sapphire i Flashy Brown

Našlo se tu još malo kozmetike koju trenutno isprobavam...



Za točno deset dana prelazim u dvadesete te se nadam da će prosinac biti još ljepši, glamurozniji i ispunjeniji od studenog. Dvostruki rođendanski mjesec znači i moj rođendan i treći rođendan bloga što će se posebno obilježiti. 

Kakav je bio vaš mjesec? 

Mirna <3

Broj komentara: 8 :

  1. Ajme tek u dvadesete, kak si mladaaaa :))
    Super mi je ovaj post, mali mix nekih lijepih stvari koje hladnu zimu čine ljepšom. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a relativno jesam, s tim da bih ja još pet manje sad :D hvala ti :)

      Izbriši
  2. Također u dvadesete i također sljedeći mjesec! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Dvadeseti rođendan će mi pokucati na vrata u 8. mjesecu, no nadam se da će ti još puno stvari uljepšati ove tamne i tmurne jesenske dane! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kada dođe zima, da se mene pita, odspavala bi ko medvjed zimski san :D Ne volim zimu, zapravo jedino što volim od zime je snijeg i jedva čekam da malo zabijeli pa da razbije sivilo :D Tvoj mjesec je baš bio divan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim snijeg samo ako je Božić, inače ne jer se otopi i nastane poledica haha. Hvala ti :)

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)