nedjelja, 4. listopada 2015.

Trajna šminka - Borna Rajić & Dolores Srok Permanent make up

Vrijeme ne pita za ljepotu,  posebno ne u 21. stoljeću kad je ubrzanje ritma života ekvivalentno porastu potrošnje beauty preparata da bismo se probudile lijepe.

Vrijeme i novac odlično štedi trajna šminka obrva, očiju i usana u izvedbi poznate riječke majstorice trajne šminke i edukatorice Dolores Srok, vlasnice Life Estetic studija, kojoj se na tretmane javlja sve veći broj Hrvatica, a jedna od njih je modna dizajnerica s francuskom adresom, Borna Rajić.



'Žene koje su prepoznale blagodati trajne šminke su, prije svega, mudre žene koje vole lijepo izgledati, a nemaju vremena za uljepšavanje ili neprestano popravljanje šminke. To su sve suvremene žene koje vole život i uzimaju najbolje od njega', priznat će majstorica trajne šminke i edukatorica Dolores Srok čijim se rukama nedavno prepustila Borna Rajić koja je, pak, kazala:
'Početak svake promjene je osjećati se dobro sa sobom, sa svojim izgledom, sa svojim životom. Prihvatiti sebe i pružiti si ljubav. Tako obavijeni ljubavlju možemo se poigravati i sa svojim izgledom i sa svojim životom jer ta promjena neće doći iz manjka već iz zadovoljstva i punine. Kad smo na vibraciji zadovoljstva intuitivno odabiremo samo ono što nas vodi k većem i boljem. Boljem poslu, boljem partneru ili k promjeni boje kose koja će nam bolje pristajati. Tako sam i ja bez prevelikog razmišljanja, vođena trenutnom inspiracijom poželjela trajnom šminkom dodatno istaknuti svoje obrve', otkrila je poznata Hrvatica s međunarodnom karijerom Borna Rajić koja se svojim novim beauty tretmanom pohvalila i putem društvenih mreža. 


'Kao i uvijek kada ste vođeni intuicijom stvari se za vas poslože uz minimalan trud. Došavšina njegu noktiju saznala sam da sutradan u salonu gostuje permanent make up artist Dolores Srok i ja sam rekla – da. To je potvrda da je moja želja u skladu s mojim najboljim izdanjem.  Važno je da prije nanošenja trajne šminke točno odredite što želite u finalnom izdanju tako da nema iznenađenja. Vješti majstor može nanijeti šminku tako da ona izgleda prirodno i da se vi s njom zadovoljno liježete i budite.  Ja sam postigla efekt još punijih ionako prirodno naglašenih obrva s kojima sam jako zadovoljna i koji me zatim naveo na promjenu boje kose. Veseli me igra s vlastitim izgledom, u njoj uživam, preporučam je i vama', samo za ovu priliku poručuje Borna Rajić.



Dolores Srok trajnom šminkom bavi se dugi niz godina tijekom kojih je prošla sve razine kozmetičke struke što uključuje vođenje vlastitog salona Estetic Life da bi se danas prepustila isključivom bavljenju trajnom šminkom i edukacijom ds-permanent makeup stoga valja vjerovati kada kaže:'Prepustite se neopisivom osjećaju dobrog izgleda tijekom cijelog dana. Trajna šminka ističe prirodnu snagu žene i osigurava joj da izgleda savršeno u svakoj situaciji. Naše uvježbano oko za proporcije lica i dobro usklađene boje, kao i vještina tehnologije i dizajna, donose zadivljujuće rezultate.'



Trajna šminka – neopisiv osjećaj

Evo kako Dolores Srok Permanent make up 'djeluje' na ženinom licu kroz  dan: dobro održavan izgled tijekom cijelog dana može se postići ako obrve imaju prirodan oblik, profinjena olovka za oči daje očima veću izraženost, konture usana upravo su onakve kakve trebaju biti i dnevna šminka je suvišna.

'Imati lijepe obrve ženama znači pola posla u ukupnom uređenju i šminkanju.  Šminkanje je lako svako jutro kad imate već definirani oblik i pigment na usnama ili obrvama te crtom na kapcima. Isto tako, navečer i vikendima, kad odmarate kožu od kozmetičkih preparata,  definirane i uredne obrve, efekt tuša na očima ili puna usta mnogo znače za postizanje lijepog izgleda'.

Tzv. nude look je IN, a on se savršeno postiže već i s trajnim make upom čiji tretman traje svega sat i pol, bezbolan je i dugotrajan. I ne, trajni make up ne ispravlja greške u šminkanju, već predstavlja svojevrstan temelj za svakodnevni make up i prvu pomoć u trenutku kad zvono na vratima zvoni, a žena bi htjela da ima make up na sebi.



2 komentara :

Hvala na komentaru! :)