subota, 19. rujna 2015.

Catrice Shine Appeal tekući ruževi

Prije nekoliko dana stigli su mi *Catrice Shine Appeal tekući ruževi, a dobila sam nijanse Marry Berry, Make A Mauve i What-A-Melon. Na prvi pogled bila sam potpuno oduševljena, nisam znala sviđa li mi se više ambalaža ili nijanse, baš su bile kao da sam ih ja birala.





Marry Berry, Make A Mauve i What-A-Melon

Catrice kaže: 

Shine Appeal Fluid ruž za usne kombinira čistu boju ruža za usne sa svijetlim sjajem sjajila. Dostupno u 8 raskošnih boja s glatkim i sjajnim završetkom. Tekući ruž za usne sadrži njegujući vitamin E koji pruža ugodan osjećaj na usnama.  Dolazi u premium pakiranju.

Marry Berry

Make A Mauve


What-A-Melon



A sada ono bitno - tekstura. Ovo je, po mom mišljenju, pigmentiranije sjajilo. Ne vidim nikakvu sličnost s ruževima za usne osim što je pigmentacija dosta dobra. Stvarno su potpuno sjajni, nisu ljepljivi, ali imaju taj osjećaj vlažnosti na usnama kao i sva druga sjajila za usne. Budući da ja sjajila za usne ne volim, ostala sam razočarana. Nadala sam se da će bar biti malo kremasti ili teksturom slični Rimmel Apocalips tekućim ruževima ili, uostalom, staroj liniji Catrice tekućih ruževa koja je fenomenalna.



Zaključak ovog posta bio bi da ako volite sjajila, onda ova morate imati jer su stvarno predivne nijanse, pigmentacija je dobra za sjajila, ali ako očekujete tekuće ruževe, onda to nije to i ipak trebate potražiti nešto kremastije. 
Ovaj proizvod dobiva od mene odličnu ocjenu za sjajilo i ne najbolju ocjenu za tekući ruž jer to ne opravdava svojom teksturom koja je puno sličnija sjajilu za usne. 

Što vi mislite?

Mirna <3

*PR proizvodi

21 komentar :

  1. čine se baš lijepima, voljela bih isprobati ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Slažem se više mi izgledaju kao sjajila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nijanse su stvarno lijepe, ali se baš vidi da su sjajila :/ tako da odustajem od kupovine, a moram priznati da sam se jako obradovala kad sam vidjela slike na tvom FB. Očekivala sam ruževe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, znam da su tebe oduševile prve dvije nijanse, baš kao i mene. Stvarno šteta za nas ružoljupce :(

      Izbriši
  4. Ponekad koristim sjaj za usne jer je većina novijih dobre pigmentacije, ali voljela bih da je Marry Berry više tečni ruž, a manje sjaj za usne :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bih voljela da su svi ruževi jer sjajila ne volim, ali opet, to ovisi od osobe do osobe :)

      Izbriši
  5. Dobila sam ih pa me bas zanima da li su vise ruzevi ili sjajila, a dobila sam ovdje odgovor na to pitanje :) sigurno cu ih isprobati uskoro pa napisati i svoje dojmove jer nijanse su prekrasne. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ih odmah morala isprobati, ali ipak mi je žao što su kao sjajila.

      Izbriši
  6. Marry Berry je prelepa nijansa :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni su nijanse lijepe, odlično bi se slagale sa pojedinim essence olovkama za usne koje imama. Međutim i dalje su mi draži njihovih made to stay tečnih ruževi . Ja ovo ne bih ni nazvala tečni ruž, jer su tečni ruževi kremasti a ovi to nisu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nijanse su savršene, samo nisam ni ja pretjeratni ljubitelj sjajila. Tako da mislim da ću ove malce zaobići :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Nijanse su zarista divne, ali kad bi bili to karmini a ne sjajevi odmah bih ih uzela! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. eto dobro da znam jer sam se veselila da su kao stara linija. srećom pa bas te stare još uvijek imam

    OdgovoriIzbriši
  11. volim sjajila ali ona bas kremastija poput nyx butter gloss koja su mi najdraza, pa mi zao uzet ove od essence da ne ostanem razocarana iako moram priznati da ih stalno gledam i jako me privlace :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Ni ja nisam ljubitelj sjajila, ali nijanse su predivne :))

    OdgovoriIzbriši
  13. Realno, ovo jesu sjajevi, a ne tečni ruževi. Baš nisam sklona sjajevima, mislim da nisam kupila nijedan u poslednje dve godine tako da preskačem i ove. Hvala na recenziji :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)