petak, 21. kolovoza 2015.

Vichy Idealia Eyes okoloočna krema

Kad imate između 16 i 25 godina, uglavnom se ne brinete previše o njezi okoloočnog područja jer vam veće probleme zadaje problematična koža. Ni ja nisam previše mislila o tome dok nisam počela pisati blog te čitati druge blogove, a jedna od prvih krema te namjene koju sam probala bila je Vichy Idealia Eyes. Krema je prošlogodišnji novitet koji smo dobili na BBDayu, a s obzirom da sam već pri kraju druge tubice, odlučila sam vam napisati svoje dojmove o ovoj kremi.




Početak korištenja vezan je još uz 2014. godinu kada sam ju prvi put isprobala. S 19 godina nisam tražila okoloočnu kremu koja će umanjiti bore, a ne biste trebali ni vi ako ste u tim godinama jer ih ni ne biste trebali imati, ali potrebna vam je njega, hidratacija i ublažavanje podočnjaka.

Ambalaža ove kreme izuzetno je elegantna i privlačna, nježna ružičasta boja i srebrna plastika poklopca odlična su kombinacija te je ovakvu tubicu uvijek lijepo vidjeti u kozmetičkoj torbici. Razlikuje se i po aplikatoru, naime, nije predviđeno nanošenje prstima, već mekim aplikatorom koji bi trebao zamijeniti jagodicu prsta. Premda mi je to u početku bilo čudno, na kraju sam naviknula i zapravo mi se sviđa.



Što kaže Vichy:

DVOSTRUKA OPTIČKA I BIOLOŠKA KOREKCIJA KOJA DJELUJE NA 3 DIMENZIJE IDEALNOG PODRUČJA OKO OČIJU, TRENUTNO I DUGOTRAJNO. [Ekskluzivna Vichy kombinacija: kompleks DRM-Bright + vitamini B3 + kofein + LHA + sastojci za učinak mekog fokusa + univerzalni iluminatori]

Za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu. Hipoalergena formula, bez parabena, ispitano pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom na osjetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje i obnavlja kožu.

Sama krema ima sjajne čestice zbog koje djeluje kao iluminator te umanjuje vidljivost podočnjaka. Nanijela bih kremicu i preko nje korektor i to se pokazalo kao odlična kombinacija za prekrivanje podočnjaka. Tako se okoloočno područje nije isušilo, korektor se nije nakupljao i duže je bio postojan. Kombinacija kao iz bajke! Nanosila sam ju i navečer prije spavanja kako bi mi okoloočno područje bilo hidratizirano i nahranjeno.
Nažalost, nakon 5 mjeseci svakodnevnog korištenja kremicu sam i potrošila, a 185 kn bilo mi je dosta za izdvojiti te sam napravila pauzu od 4 mjeseca gdje sam koristila neke druge okoloočne kreme. Kad je došao rođendan i kad se skupilo novaca, ova se kremica opet našla u mojoj košarici.


Dakle ovako, ako niste stariji i još uvijek nemate problema s borama, ali želite odgoditi njihovo nastajanje što je više moguće, ako vam je stalo do vaše kože i izgleda te ujedno želite umanjiti podočnjake, ovo je krema za vas! Lagana, ali dovoljno hidratantna ako imate normalnu ili masnu kožu s jako dobrim djelovanjem na podočnjake - odlična krema za sve u ranim dvadesetima. Svaki proizvod ima svog kupca i ne odgovara svakome sve, ali mi smo se jako dobro našle. Sada je već pri samome kraju, ali Vichy je izbacio na tržište i neki novi okoloočni balzam i to iduće ide na listu za isprobavanje.

Cijena: 185 kn
Količina: 15 ml
Rok trajanja: 6 mjeseci
Jeste li probali ovu kremu? 
Mirna <3

Broj komentara: 9 :

  1. Pozdrav! Imam 23 godine i masnu kožu, a oko očiju onako sitne bore smijalice i osrednje podočnjake. Da li bi mi odgovara ta krema?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek je teško odgovoriti na takvo pitanje jer se koža razlikuje od osobe do osobe, ali osim borica, vrlo smo slične, stoga mislim da ne bi bilo loše probati :)

      Izbriši
  2. Puno blogerica voli ovu kremu, ja ju mjerkam dosta dugo.. ići će na listu kupovine, samo ne znam kada ću uštedjeti toliko para za jedan proizvod :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, cijena je dosta visoka, tako da te razumijem :/ Ali opet, meni se jako svidjela i ipak sam izdvojila veći iznos i nije mi žao :)

      Izbriši
  3. Ja je nisam probala, ali moja mama je obožava, tako da očito ima širok krug štovatelja! ;) Ona ima predobru kožu cijeli život, ali to, nažalost, preskače generaciju ;) :D
    Ja imam Idealia serum koji mi nije loš, ali nije me posebno oduševio (ponovno, njoj je mrak!)

    OdgovoriIzbriši
  4. djeluje kao dobra okoloočna krema za mlađe :D super mi je kako djeluje u kombinaciji s korektorom :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni se kod ove kreme svideo efekat posvetljivanja, ali što se tiče same nege nije mi dovoljna, avaj :(

    OdgovoriIzbriši
  6. I meni se ova njihova kremica jako dopala :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)