četvrtak, 20. kolovoza 2015.

Princeza na jedan dan (NOTD)

Jeste li vi bili jedna od onih djevojčica koja je željela jednoga dana postati princeza s dijamantnom, presijavajućom tijarom u valovima blistave kose? Ili ste oduvijek maštali o luksuznom životu, skupim torbama i markiranoj odjeći? Čak i ako ništa od toga (još) niste ostvarili, možete nagraditi sami sebe i uvesti dozu čarolije i luksuza uz samo malo truda. Sve što će vam trebati bit će dva posebna laka za nokte, vaša najdraža haljina i malo pozitivne energije! Pomoćnici će vam biti Moment #45 lak i Essence Sparkle Sand lak u nijansi 24 I Feel Gritty.Essence lak izlazi uskoro iz ponude i zato požurite po njega jer je to jedan predivan lakić s pješčanim efektom, a s obzirom da je bijele boje, odlično ide kao nadlak na sve druge nijanse lakova.
Oba koštaju sada oko 10 kn, a efekt je predivan, kao što vidite, odgovara i princezi.

Prvo nalakirajte sve nokte Moment lakom i pričekajte desetak minuta dok se lak osuši. Nakon toga na kažiprst i prstenjak nanesite lak sa šljokicama, ali vrlo je važno da ne nanesete predebeo sloj.


Ovaj Moment jedan je od najljepših nude lakova koje možete pronaći na našem tržištu, možda čak i najljepši. Odličan je za jesen!
Ukoliko ni vi niste neki nail art umjetnici, onda bi ovo bila odlična kombinacija i za vas. Ne morate biti ni spretni ni kreativni, dovoljno je znati iskombinirati ova dva ljepotana ili, ako ne možete doći do njih, pronaći što sličnije lakove i napraviti jednostavnu manikuru poput ove. Tajna sreće dolazi u sitnicama i ponekad su upravo ovakvi detalji dovoljni da vam uljepšaju dan i učine da se osjećate posebno. Odrastajući, prestajemo sanjati snove koje smo nekada sanjali i počinjemo ulaziti u dosadnu rutinu koja nas čini nezadovoljnima i oduzima nam svu snagu i želju za nečim višim. Izađite iz uloge majke, supruge, kćeri, spremačice, liječnice, kuharice ili bilo koje uloge koju trenutno imate i postanite princeza. Bar na jedan dan.


Broj komentara: 25 :

 1. Idem definitivno u Ofertissimu po ovaj njudač jer sam taman u potrazi za savršenim nude lakom.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lijepa manikura, a još ljepša haljina! :))

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja sa nedavno kupila slicni shimmerasti, ali rozi. Ali ovo mi je definitivno prekrasna nijansa:-)

  OdgovoriIzbriši
 4. Stvarno volim vidjeti lijepe i zdrave nokte! i lijepo nalakiranje, sto je za mene umjetnost haha! :-) lakovi su prelijepi, bas pravi princezasti :-D vec vidim kako jurim u najblizu drogeriju po taj "pjescani" ...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti :D ma s vremenom ćeš usavršiti lakiranje :D

   Izbriši
 5. bas si princeza, i to najljepša :* i manikura je za 10 :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Prepredivna kombinacija i divnee slike :) Moram nabaviti taj moment lak, nadam se da ga ima kod mene, uglavnom su samo neke ružne nijanse. I po taj pjeskić ću otići, totalno si me dobila ovom manikurom *.*

  OdgovoriIzbriši
 7. krasne bojice, i ja bih to nosila, samo me ne tjeraj da budem princeza ;)
  super mi je što si i obleku uskladila s manikurom, bravo :D

  OdgovoriIzbriši
 8. Stvarno si se potrudila za ovaj post... Fotke su ti predivne!

  OdgovoriIzbriši
 9. Ajme ovaj nude lak je prekrasan, morat ću i ja ugrabit svoj primjerak :D

  OdgovoriIzbriši
 10. Vidiš, propustila sam to da su ti nokti ovako lepi :) jako je nežna i dopadljiva kombinacija i slaže se uz princeza-haljinu :)

  OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)