četvrtak, 20. kolovoza 2015.

Princeza na jedan dan (NOTD)

Jeste li vi bili jedna od onih djevojčica koja je željela jednoga dana postati princeza s dijamantnom, presijavajućom tijarom u valovima blistave kose? Ili ste oduvijek maštali o luksuznom životu, skupim torbama i markiranoj odjeći? Čak i ako ništa od toga (još) niste ostvarili, možete nagraditi sami sebe i uvesti dozu čarolije i luksuza uz samo malo truda. Sve što će vam trebati bit će dva posebna laka za nokte, vaša najdraža haljina i malo pozitivne energije! Pomoćnici će vam biti Moment #45 lak i Essence Sparkle Sand lak u nijansi 24 I Feel Gritty.



Essence lak izlazi uskoro iz ponude i zato požurite po njega jer je to jedan predivan lakić s pješčanim efektom, a s obzirom da je bijele boje, odlično ide kao nadlak na sve druge nijanse lakova.
Oba koštaju sada oko 10 kn, a efekt je predivan, kao što vidite, odgovara i princezi.

Prvo nalakirajte sve nokte Moment lakom i pričekajte desetak minuta dok se lak osuši. Nakon toga na kažiprst i prstenjak nanesite lak sa šljokicama, ali vrlo je važno da ne nanesete predebeo sloj.


Ovaj Moment jedan je od najljepših nude lakova koje možete pronaći na našem tržištu, možda čak i najljepši. Odličan je za jesen!




Ukoliko ni vi niste neki nail art umjetnici, onda bi ovo bila odlična kombinacija i za vas. Ne morate biti ni spretni ni kreativni, dovoljno je znati iskombinirati ova dva ljepotana ili, ako ne možete doći do njih, pronaći što sličnije lakove i napraviti jednostavnu manikuru poput ove. Tajna sreće dolazi u sitnicama i ponekad su upravo ovakvi detalji dovoljni da vam uljepšaju dan i učine da se osjećate posebno. Odrastajući, prestajemo sanjati snove koje smo nekada sanjali i počinjemo ulaziti u dosadnu rutinu koja nas čini nezadovoljnima i oduzima nam svu snagu i želju za nečim višim. Izađite iz uloge majke, supruge, kćeri, spremačice, liječnice, kuharice ili bilo koje uloge koju trenutno imate i postanite princeza. Bar na jedan dan.


24 komentara :

  1. Idem definitivno u Ofertissimu po ovaj njudač jer sam taman u potrazi za savršenim nude lakom.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepa manikura, a još ljepša haljina! :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sa nedavno kupila slicni shimmerasti, ali rozi. Ali ovo mi je definitivno prekrasna nijansa:-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarno volim vidjeti lijepe i zdrave nokte! i lijepo nalakiranje, sto je za mene umjetnost haha! :-) lakovi su prelijepi, bas pravi princezasti :-D vec vidim kako jurim u najblizu drogeriju po taj "pjescani" ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D ma s vremenom ćeš usavršiti lakiranje :D

      Izbriši
  5. bas si princeza, i to najljepša :* i manikura je za 10 :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Prepredivna kombinacija i divnee slike :) Moram nabaviti taj moment lak, nadam se da ga ima kod mene, uglavnom su samo neke ružne nijanse. I po taj pjeskić ću otići, totalno si me dobila ovom manikurom *.*

    OdgovoriIzbriši
  7. krasne bojice, i ja bih to nosila, samo me ne tjeraj da budem princeza ;)
    super mi je što si i obleku uskladila s manikurom, bravo :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Stvarno si se potrudila za ovaj post... Fotke su ti predivne!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ajme ovaj nude lak je prekrasan, morat ću i ja ugrabit svoj primjerak :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Vidiš, propustila sam to da su ti nokti ovako lepi :) jako je nežna i dopadljiva kombinacija i slaže se uz princeza-haljinu :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)