nedjelja, 2. kolovoza 2015.

Sve što volim ovog ljeta

Ljetne dane provodim na Jadranu skoro već mjesec dana, a mogla bih još toliko bez problema. Prvo sam išla dečku u Rijeku, onda smo zajedno išli u Pakoštane, nakon toga sam išla prijateljici u Tisno i sada sam opet u Pakoštanima i odmaram još nekoliko dana prije nego se vratim u Đakovo. Ove godine imam sreće jer je vrijeme savršeno za kupanje i sunčanje te uživam najviše što mogu. Pokazat ću vam neke stvari, proizvode i mjesta koje volim ovoga ljeta.


Pakoštane su turističko mjesto s četiri predivne plaže, a tu imam apartman od druge godine i ovdje se osjećam kao kod kuće. S obzirom da mi i dečko ovdje ima apartman, sada možemo i birati u koji ćemo. :D Ako dođete u Pakoštane, obavezno posjetite pizzeriju Lanternu smještenu odmah uz more i probajte najbolju pizzu na svijetu, a moj je favorit Al Tonno.


U Tisno sam išla samo na jedan dan i noć i usput smo prijateljica i ja posjetile The Garden Festival. Simpatično mjesto i svakako imaju jednu jako dobru slastičarnicu koja će oduševiti sve sladokusce.



Kako se ne bih samo odmarala, malo sam i shoppingirala, no ne namjeravam vam sada sve pokazivati, već samo vas obavijestiti da u Zarinoj jesenskoj kolekciji ima predivnih pencil suknji, a ja sam odabrala jednu na prugice. Sniženja su počela i u ostalim trgovinama, a u Orsayu možete naći lijepe sakoe za stotinjak kuna. Iako nije kupljen ove godine, obožavam i žuti badić iz Calzedonije, osobito sada kad sam preplanula. Super mi je i Foreo torba za plažu koja se može napuhati i odlična je kao jastuk za plažu. O Biobazinu ulju za tamnjenje već sam pisala, stoga možete pročitati detaljnu recenziju ovdje.




Sunčane naočale najdraži su mi modni detalj ovoga ljeta, a volim i zlatni nakit. Od parfema najčešće nosim Guess Dare. 



Od kozmetike bi se tu moglo naći puno favorita, ali sam se potrudila izabrati samo neke za ovaj post. Caudalie maslac za tijelo već sam vam spominjala i mogu reći da je božanstvene teksture, nikada ništa slično nisam ni probala i koristim ga svaki dan nakon plaže jer mi čini kožu jako nježnom.


Afrodita gel za tuširanje od kokosa naprosto morate obožavati ako ste ljubitelj kokosa jer  osvaja sva osjetila. Koža je glatka i nahranjena nakon njega, ma, predivno nešto!


Eucerin Aquaporin Active krema za lice trenutno mi je omiljena hidratantna krema za lice jer bogato nahrani kožu, a nije masna. Nije ni čudo da je sam patent dobio Nobelovu nagradu.


Lijena sam lakirati nokte, stoga najčešće posežem za bijelim lakom za nokte u kombinaciji s gel nadlakom – Flormar i Eveline odličan su izbor.


Od dekorative obožavam kombinaciju Illamasqua bronzera i e.l.f. shimmera koji koristim najčešće za lice, ali ponekad ga stavim malo i na dekolte zbog decentnih sjajnih čestica.


Maybelline Lash Sensational jedna je od onih maskara oko koje sam promijenila mišljenje. U početku mi nije bila ništa posebno, ali sad kad je otvorena neko vrijeme, postala je fantastična. Volumen, produživanje, postojanost, sve je apsolutno odlično! Čak mi se nije razmazala nakon kupanja u moru, a nije navedeno da je vodootporna.


I pravi šećer na kraju je MAC Impassioned ruž za usne o kojem ste već čitali kod mene, ali ja ga svako ljeto volim i rado nosim te uživam u njemu.

Kako vi provodite ljeto? 

Mirna <3

Broj komentara: 10 :

  1. Pokazala si sve što voliš osim Filipa :D

    OdgovoriIzbriši
  2. sa maybelline maskarama je opce poznato da su sve na pocetku vodenaste i onda nakon par otvaranja tek pokazu sto zbilja znaju :D guess parfemcic imam i volim, a ovaj evelin nadlak nisam jos vidjela nigdje, vrijeme mi je da pronjuskam malo drogerije :D

    OdgovoriIzbriši
  3. voljela bih isprobati ovak afroditin kokosasti gel za tuširanje <3 oko Maybelline maskare se kužimo :D
    naočale mi se isto jako sviđaju i jedva čekam da pokažeš što si kupila :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Što je simpatična ta torba za plažu! Rado bih probala Caudalie maslac, deluje divno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odbrojavam dane do odlaska na more i baš kao i ti mogla bih vječno tako. :D Dijelimo ljubav prema biobazi, kupaći mi se sviđa iako nisam nikada bila ljubitelj žute boje, ali je predivan :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Moja znatiželja čini me velikim ljubiteljem ovakvih postova. Super odabiri i zavidim ti na srpnju provedenom na moru ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)