ponedjeljak, 3. kolovoza 2015.

Max Factor 2000 Calorie vodootporna maskara

Prije mjesec dana u Bipi je bila akcija 1 + 1 gratis na Max Factor 2000 Calorie maskare, a meni je to bila odlična ponuda, stoga sam odabrala običnu i vodootpornu verziju za 70 kn. Običnu još nisam otvorila jer imam dovoljno maskara, ali vodootporna mi je trebala, stoga sam ju počela koristiti još isti dan. Čula sam brojne pohvale o klasičnoj verziji i zato sam se nadala da će i vodootporna verzija biti dobra, ali nisam se previše oduševila.



Vodootporna verzija u istoj je ambalaži kao i klasična, samo s plavim slovima. Sadrži 9 ml, a rok trajanje iznosi šest mjeseci, Odabrala sam nijansu Rich Black.


Četkica maskare potpuno je ravna i nesavitljiva, srednje debljine. Na njoj bude dovoljno maskare za nanijeti jedan sloj, a sama tekstura nije prerijetka, ali nakon mjesec dana primjetno je suša nego tek nakon otvaranja.



Od svake maskare očekujem da mi produlji trepavice, da im volumen te da je postojana cijeli dan. Nemam ravne trepavice, malo su uvijene prema gore, stoga mi uvijanje nije bitan faktor i jako rijetko koristim uvijač za trepavice. Kod ove me maskare najviše razočarao volumen, a još i piše na ambalaži da je volumizirajuća. Jedan sloj tek ih lagano oboji, mrvicu produlji i to je sve. S dva sloja dobije se malo više volumena, ali i dalje to nije ništa osobito u usporedbi s nekim drugim maskarama. Mislim da slike govore sto riječi.


Pozitivna je stavka da traje cijeli dan i ne trusi se te se ne razmazuje ni nakon kupanja i ronjenja u moru.

Očekivala sam puno, puno više od ove maskare i na kraju sam ostala razočarana jer daje jako malo. Ne znam hoće li mi i obična verzija biti ovakva ili bolja, ali iskreno se nadam da će davati bar malo više volumena.

Sada ju koristim tako da prvo nanesem neku drugu maskaru, a onda stavim sloj ove. Dala bih joj ocjenu 2,5.

Jeste li ju probali i kako vam se čini? 

Mirna <3 

Broj komentara: 8 :

  1. Obična je puno bolja. :) A s vodootpornima je uvijek muka, ja još nisam našla neku s kojom bih bila zadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno se nadam, inače sam bacila novce :/

      Izbriši
    2. Ja bas volim obicnu 2000 kalorija :D Sada imam nove favorite, ali je duuugo bila #1

      Izbriši
    3. Ja se nadam da će i meni biti dobra kad ju probam :D

      Izbriši
  2. Nekad davno, dok sam bila u srednjoj školi ;), Max Factor 2000 calorie maskara bila mi je hit! Ali...onda su valjda promijenili formulu jer mi više nije tako odgovarala?! No, inače nisam luda za vodootpornim maskarama jer su zahtijevnije za uklanjanje, a rijetko imaju wow performans

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čini se da baš ima razlika između vodootpornih i običnih maskara :/

      Izbriši
  3. Vidim da hvale običnu Max Factor 2000, ali eto, ja ju imam i nije mi ništa posebno. Jedini + kod nje mi je što se lako skida, a da ima neki poseban efekt, to nisam primijetila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ću ju uskoro početi koristiti pa ćemo vidjeti :D

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)