srijeda, 19. kolovoza 2015.

Bioskin Young krema za problematičnu kožu

Prije mjesec i pol dana na testiranje sam dobila Bioskin Young kremza za njegu masne i problematične kože djece i odraslih. Jako sam se veselila isprobavanju jer je riječ o kremi bez parabena i stopostotnog prirodnog podrijetla, a u nastavku pročitajte jesam li se oduševila ili razočarala.





Jedinstvena kombinacija hladno prešanog yangu ulja oplemenjena eteričnim uljem i hidrolatom ružmarina tip verbenon te pročišćenim zeolitom. Regulira lučenje sebuma i intenzivno hrani kožu. Korisna kao dopuna tretmanima protiv akni, ožiljaka i seboreje.

Cijena: 115 kn/50 ml

Što se same ambalaže tiče, meni izgleda poput neke kreme za ruke, dosta je vesela, ali ne ostavlja dojam kreme koja košta 115 kn. Nisam imala nikakvih problema s ambalažom, ali taj vizualni dojam nije me pretjerano oduševio, premda se to razlikuje od osobe do osobe.

Kremu sam koristila oko mjesec dana prije pisanja ove recenzije jer sam željela vidjeti hoće li učniti nešto značajno po pitanju problematične kože. Nanosila sam ju jednom dnevno na očišćenu kožu prije spavanja. Miris je teško opisati, ali svakako je ugodan i nije prejak što mi se sviđa. Tekstura je srednje gusta, slična i ostalim takvim kremama.

Kao krema za hidrataciju normalne i masne kože definitivno ima dobru ocjenu jer koža bude nahranjena i nisu ju isušili ni sunce ni more. Po pitanju regulacije sebuma samo mogu reći da su mi se sitni prištići malo manje pojavljivali, ali ne drastično manje nego inače. Dugoročno se nije ništa promijenilo vezano uz mašćenje T-zone, ali mislim da ovu kremu možete koristiti kao podlogu za puder ako to želite i možda se onda ne zasjajite tako brzo.

Slažem se da je korisna kao dopuna u tretmanima protiv ožiljaka od akni jer mi pomaže u kombinaciji s Olivalovom regenerativnom kremom, ali dok ju koristim samu, ide nešto sporije.

Sve u svemu, solidna krema kod koje mi se najviše svidjela hidratacija i prirodan sastav, ali voljela bih da ima više koristi za problematičnu kožu. Nastavit ću ju koristiti jer prirodnim proizvodima inače treba duže da počnu djelovati, stoga vas još možda obavijestim ako dođe do kakvih promjena.

Jeste li probali ovu kremu? 

Mirna <3

*PR proizvod

Broj komentara: 8 :

  1. Previsoka cijena za njenu učinkovitost :/
    U svakom slučaju bitno da nije napravila nered na licu :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Napokon da pročitam recenziju i za ovaj brend. Preslab im je asortiman da bih se pronašla u njemu ali probaj koristiti još, možda ipak bude nekog pomaka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ponuda je vrlo malena, no možda se proširi s vremenom. Hoću :)

      Izbriši
  3. Ja još nisam probala ništa njihovo i slažem se s tobom po pitanju ambalaže. Jednostavno ne privuče, niti ostavlja dojam "ozbiljne" njege, osobito s obzirom na cijenu. S obzirom na ovu tvoju recenziju, ne vjerujem da ću žuriti s isprobavanjem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, mislim da su mogli malo poraditi na ambalaži. :/

      Izbriši
  4. Hmmm, s obzirom na cijenu, očekivala bih malo bolji i brži učinak na problematičnu kožu. Super recenzija :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, ali jedino to što prirodnim proizvodima ipak treba nešto duže vremena da pokažu svoju djelotvornost :)

      Izbriši

Hvala na komentaru! :)