subota, 1. kolovoza 2015.

Ljetni favorit: Biobaza Dry Sunning Oil

Velik broj žena svako ljeto najviše žudi za preplanulom puti i spremne su satima pržiti se na suncu unatoč upozorenjima. Na svu sreću, postoji sve više i više proizvoda namijenjenih ubrzanom tamnjenju, a time se i skraćuje vrijeme koje ćete provesti pržeći se kao riba na gradele, a svejedno ćete dobiti lijepu boju.
Prva dva tjedna na moru provela sam koristeći SPF 20, nisam se puno izlagala suncu i dobila sam laganu boju. Budući da se posvuda na internetu vrte Biobazini pekmezi za tamnjenje i svi ih toliko hvale, morala sam i ja nešto probati iz njihove ponude. Odabrala sam tekuću verziju pekmeza koja sadrži 250 ml, a cijena joj je 80 kn. 


Pakiranje je vrlo jednostavno - plastična bočica s raspršivačem. Raspršivač bi mogao biti i bolji jer se dosta teško raspršuje i uglavnom su mi potrebne obje ruke da bih nanijela ulje na tijelo.


Proizvod je bogat karotenoidima iz ekstrakta mrkve i oraha iz domaćeg uzgoja, a u sastavu možete pronaći još brojna ulja kao što su bademovo, kokosovo, maslinovo itd. Važno je naglasiti da je 100 % prirodnog podrijetla


Miris me asocira na citrus, dosta mi je teško opisati, ali izrazito je privlačan. Ulje našpricam po koži kad dođem na plažu, lagano ga razmažem i onda se sunčam. Nije premasno i nakon deset minuta upije se u kožu. Nije mi ostavljao mrlje na badiću, ali svejedno sam se trudila biti oprezna kod nanošenja. 

E, sada, inače bi mi bilo teško reći djeluje li jer ne mogu procijeniti kojom brzinom tamnim. Djelotvornost se zapravo pokazala kad sam ga nanijela na prednji dio tijela, a leđa, ramena i stražnji dio nogu gotovo da i nisam mazala, jedva sam malo prešla rukama koje su ostale masne. Sprijeda sam imala vidljivo tamniju boju nego straga, dovoljno je velika razlika da mi je i prijateljica primijetila. Idući sam se dan zato namazala kako treba i sunčala na trbuhu kako bih riješila razliku i sretna sam jer sam uspjela. Isto tako, sretna sam jer je ovo bilo jako dobro potrošenih 80 kn! Preporučujem ga apsolutno svima koji su već lagano preplanuli i željeli bi još, no ulje nema SPF faktor i zato se nemojte igrati ako ste bijeli kao sir jer biste mogli gadno izgorjeti. 

Nakon tjedan dana korištenja imam odličnu boju i više sam nego zadovoljna! Za formulu ocjena odličan

Šaljem vam pozdrave iz Pakoštana i nadam se da ste i vi negdje na moru, što dalje od kiše i niskih temperatura kao u ostatku Hrvatske. <3


Mirna <3

Broj komentara: 7 :

  1. Imam ovo ulje i odlično mi je :D miris mi je predivan, lijepo njeguje i brže tamnim :), ali ova ambalaža me ubija. Curi mi ulje iz pumpice i šprica u jednom mlazu i to kada upotrijebim dvije ruke haha. Ali dobro, to se da zanemarit ako uzmemo u obzir djelovanje i kvalitetu ovog ulja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moja pumpica se samo teško koristi, ali ne ide na sve strane. Savjetujem ti da kupiš neku bočicu i pretreseš :)

      Izbriši
  2. Odlično ulje, obožavam ga. Bila sam na moru preko vikenda i ogromna je razlika stvarno. Inače imam taman ten i lahko pocrnim na moru, ali ovo ulje mi je pomoglo dosta. Odlično, odlično :) I da, i moja pumpica se teško koristi. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zavidim na tamnom tenu, ja sam tamna samo ljeti, inače bih rekla prosječno bijela, haha :)

      Izbriši
  3. Mene ambalaža izluđuje :/
    A sam proizvod mi je dobar :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Budući da imam DM-ov kupon za 50% popusta, mislim da bih i ja nešto Biobazinog za sunce mogla probati... Nisam sigurna hoće li to biti ovo ulje jer svi kude pumpicu, ali nešto će se sigurno naći ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)