utorak, 7. travnja 2015.

Moji MAC ruževi za usne

U posljednjem postu u kojem sam recenzirala MAC Rebel ruž za usne, pitala sam vas biste li željeli vidjeti i moje ostale MAC ruževe. Budući da je bilo potvrdnih odgovora, odlučila sam pokazati vam četiri ljepotana koja posjedujem. Svi su mi podjednako dragi, a otkad se MAC otvorio u Zagrebu, kupila sam dva te se nadam da će ih biti još. 150 kn  nije malo za hrvatski prosjek, ali ponekad se svi moraju nagraditi.


Moji ljepotani: Rebel, Captive, Impassioned i Coral Bliss.
MAC ruževi dolaze u kartonskoj kutijici, a dobro je to što u trgovini imate izložene samo testere i ne morate se brinuti da će netko moći dirati one namijenjene prodaji.
Ambalaža samog ruža mene podsjeća na metak, vrlo je jednostavna i od kvalitetne plastike. Neće se neželjeno odvrtati, ispadati iz ležaja i slično (kao Golden Rose Velvet Matte ili W'n'W ruževi).



Ako birate ruževe prema godišnjim dobima, onda bih rekla da su Rebel i Captive više za hladnije dane, jesen i zimu, a Impassioned i Coral Bliss za proljeće i ljeto.


O Rebelu sam pisala nedavno, stoga pročitajte detaljniju recenziju na blogu.


Captive je najnoviji ruž u mojoj kolekciji, a riječ je o nijansi koju je vrlo teško opisati, stoga neću ni pokušavati. Nekima je ljubičasta, nekima smeđa, nekima nešto treće. Taman je, kremast, a kao i Rebel dolazi iz Satin linije. Postojanost mu je izvrsna i ne isušuje usne.






Impassioned je jedan od pravih ljetnih ruževa upečatljive roze nijanse. On je iz Amplified linije, ali je jedanko i kremast i postojan kao i prethodna dva.


Coral Bliss jedini je od ruževa koji je svjetliji, iz Cremsheen linije, teksturom je između ruža i balzama te mu je postojanost lošija od ostalih. Iako neće skliznuti s usana 3, 4 sata, ako jedete, onda će otići gotovo odmah. Ipak, nijansa je jako lijepa, a tekstura gotovo njegujuća.


Kao zaključak rekla bih da su svi fantastični, jedino Coral Bliss nije postojan kao ostali, ali mi je jednako drag i jedinstven kao i svaki drugi. 

Ako nemate još nijedan MAC ruž, onda vam svakako želim jednog u bližoj budućnosti!

Koji vam se najviše sviđa? 

Mirna <3

24 komentara :

  1. Svi su divni, ali Captive mi je najljepši i nekako najbliži mom ukusu. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svi su divni, ali Rebel je definitivno na samom vrhu moje wishliste.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepo :) Impassioned ti je ispao svjetliji nego što je ili je na tebi takav? Inače ga znam kao žarko rozog s malo crvenog u sebi pa zato pitam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ispao je svjetliji, ali opet, nije toliko kričav ni na meni. http://lipsticks-blade.blogspot.com/2013/08/mac-impassioned-ruz-za-usne-recenzija.html

      Izbriši
    2. E takav kao u recenziji sam imala u glavi :D hehe

      Izbriši
  4. Najs Mirnić! Ja nemam još ni jednoga, nemam čak ni wishlistu, je li to moguće?! Je :D Ali sigurno ću kojeg isprobati, vjerojatno iz satin linije..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Josipa, ti kao da se ne družiš sa mnom pa ne želiš nijedan :P

      Izbriši
  5. Još ne posjedujem niti jednog,ali se nadam da će se u skorije vrijeme to promjeniti :D Nijanse su krasne, stvarno se nemogu odlučiti koja mi je ljepša :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ne mogu ni ja, baš mi ovisi o raspoloženju kad ću koji odabrati :)

      Izbriši
  6. Jooooj, toliko želim Rebel!! Baš mi je predivan, al svaki put kad odem Mac iz nekog razloga ga ne bude! :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Ahhh Rebel je Rebel <3 i bit će jednog dana moj!
    Ali moram priznati da mi je i Captive krasan :)
    Iskreno (a ovo je samo moje mišljenje) volim 'balzam' ruževe poput Coral Bliss, međutim nikad za takav ruž ne bi izdvojila 150 kuna...

    OdgovoriIzbriši
  8. Čim dođem u Zagreb, Impassioned je moj :)) Zasad imam samo jedan, Lustering i obožavam ga, pa mi nije žao niti nešto više novčića za njega. A i moramo se ponekad nagraditi jer smo bile dobre, slažemo se hihi

    OdgovoriIzbriši
  9. Rebel je vauu, odusevljena sam. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. jedino je Impassioned po mom ukusu, ne volim koraljne i ne nosim ove tamne. Makar svi ovako izgledaju ljepo :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru! :)